Mi bajom van? Amikor egyedül vagyok, hangokat hallok. A legutóbbi az egy párbeszéd volt, de úgy, hogy válaszolni is tudtam. Kérdéseket tett/tettek fel, olyanokat, mint egy barát. PL. Mizu? Hogy vagy? , stb.
a beszélgetésre pontosan nem emlékszem, pedig kb. egy hete történt. Ja és egyébként nyugtatókat is kell szednem, mert volt pár pánikrohamom, meg folyamatosan remegek. És néha olyan állapotba kerülök, hogy konkrétan nem bírok megmozdulni, mintha lefagynék. A hangok elnémulnak. Nem hallok semmit és nem bírok megmozdulni. Ez általában akkor szokott előfordulni, amikor valami rosszra gondolok vagy sírok vagy egyszerűen csak állok az udvaron (a suliban).
Általános iskolás 7.-es, lány vagyok. Valaki tudja, mi ez? Pszihológushoz nem tudok elmenni, mert drága és nem vagyunk olyan állapotban, hogy megengedhessük magunknak...
Szerintem is kezdődő skizofréniára hajaz. (Katatónia, hallucinációk miatt)
Édesanyáddal mindenképpen beszélj és menjetek orvoshoz. NE pszichológushoz, hanem pszichiáterhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!