Mit csináljak ?
8 hete hagytam abba az antidepit és nyugtatót, orvosi segítséggel.
Teljesen nyugodt és kiegyensúlyozott voltam.
Ma olyan szinte szorongva ébredtem, hogy öngyilkos gondolatok gyötörnek.
Már 2 szem frontint bevettem a mai nap folyamán…
1,5 évig szedem a bogyókat :(
Olyan jó volt 2 hónapig tisztának lenni.

Marad a gyógyszer szerintem.
Csak jó érzés volt már nélküle…

A hangulatingadozás természetes, akár hónapokig is.
A gyógyszer alternatívája a helyes táplálkozás, idegrendszer támogató étrendkiegészítők, rendszeres mozgás, életcél.
Én 10 évig szedtem, többször próbáltam abbahagyni, de visszajöttek a tünetek így visszatértem a gyógyszerhez. Kb. 3-4 hete hagytam el újra, egyik napról a másikra, mert fájtak a térdeim és semmitől nem múlt el. Ez egy komoly motiváció volt hogy ne akarjak visszatérni.
Szedtem L-triptofánt vagy 2 hétig (azért hagytam abba, mert kiütésem lett, lehet túladagoltam, reggel este 1000-1000 mg-ot szedtem). Te is megpróbálhatod esetleg, de csak jó márkát érdemes venni (Swanson pl.).

Még ami eszembe jutott, alábbi filmben mondták, hogy az SSRi elhagyás után közvetlenül, voltak akik öngyilkosok lettek, de a szedés alatt is. Tehát erre tudatosan figyelni kell, hogy a gyógyszer az oka.
Letters from generation RX
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!