Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Ha azt mondom, hogy nem érzem...

Ha azt mondom, hogy nem érzem elég jól magam a gyógyszeremtől, akkor a pszichiáter általábana megemeli?

Figyelt kérdés
Duloxetint szedek (max adagot), előtte eszcitalopramot, de sajna az nem bált be. Annyira a duloxetin se, ezért kiegészítő gyógyszerként írtak fel kvetiapint (Kventiax), mert aludni se tudtam. Lehet, csak beképzeltem, de másnap már nem éreztem annyira szorongónak és depisnek magam amellett, hogy tök jót aludtam tőle. VIszont sajnos alapból elég mélyen vagyok a depiben, szóval ha nem lenne elég a 25 mg-os keződadag a kvetiapinből, akkor megemlné a pszichiáterem? Csak úgy furcsállom, hogy 15 mg után egyből a 100 mg jön.

2022. aug. 18. 21:59
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

9

Nagyon jól dozírozható, valóban. Én szedtem belöle 12,5 mg-ot is, meg 175 mg-ot is (simából). Retard is van belőle. (Abból szedtem 100 mg-ot is, meg 600 mg-ot is.)

2022. aug. 19. 23:35
 12/13 anonim válasza:
Szerintem azért csak óvatosan. Milyen alternatív gyógyszer van? Mert ha hozzászoksz akkor kalap kabát. Nekem szépen beállították. 10 éve. Kár, hogy semmi használhatóval nem helyettesíthető.
2022. szept. 3. 22:06
 13/13 anonim ***** válasza:
100%

12

Ez IS egyéni. Én simán abbahagytam. Egész egyszerűen azért kapom ezt, mert nekem ez a legjobb (én vagyok az a merész, akit nem hízlal és nem szedál, fuh, nyírjatok ki).

2022. szept. 3. 22:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!