Az egesz csaladom lelki beteg, depresszios. Mitol alakult ez ki? Es hogy lehet, hogy mind azok vagyunk?
Semelyikunknek nincsenek baratai, nincsenek normalis emberi kapcsolataink, ez egyikunk kihasznalhato a masikunk kihasznal masokat, de egy biztos, mind betegek vagyunk lelkileg. Alkoholproblema, drogproblema, ongyilkossagi kiserletek. A szuleink is es mi is mind betegek vagyunk. De hogy lehet ez hogy egy csaladban mindenki ilyen lesz? En még egy ilyen beteg, elatkozott csaladot nem lattam..
Gondolkoztam rajta hogy megszakitom mindenkivel a kapcsolatot es szenvedjen tovabb mindenki ugy ahogy eddig, de rajottem hogy en is ilyen beteg depresszios vagyok
A többiekkel nem tudsz mit kezdeni, de te magad el tudsz menni orvoshoz, és a saját kezedbe venni a sorsod irányítását!
Kérj időpontot pszichiáternél (van tb-re is, nem kell beutaló), és kezdd el a terápiát.
Istenem mintha magamat olvasnám… sajnos vannak ilyen elátkozott családok
Pont így vagyok én is
Segíteni ezen nem lehet
Engem a nyugtató csak kikészített
12: pszichoterápián nem voltál...??? Ki írt fel nyugtatót neked?
Ennél azért komplexebb probléma az, mintsem néhány szem nyugtatót bedobni reggel-délben-este3.....
mars orvoshoz! na nem a haziorvoshoz, hanem pszichiaterhez. Ki irt fel nyugtatot amugy?
Sajat velemenyem, ezen a fajta csaladi pszichokulturalis helyzeten sztem senki nem tud segiteni, a szuloknek kene akarni belulrol a valtozast es kezelni/kezeltetni a problemat.
Nalunk is erdekes a csaladi kultura, ugy segitetettem rajta h mas okbol antidepire kerultem, azota kuzdok magamert, szuloknek meg annyival jobb, hogy van valaki, aki derusebb es nem kap idegrohamot meg besegit.
Konnyu "orokolni" a csaladi viselkedesbeli es gondolkodasbeli mintakat. Torj ki belole mig ki tudsz. Lehet nem is depresszio ez, hanem csak egy depressziv kozeg.
13, párszor voltam pszichológusnal, el is ment tőle a kedvem
Valóban a frontin csak kikeszit
De hidd el, családi atkon nem fog segíteni orvos, azon senki sem fog
Egyszerűen olyan szerencsétlenek vagyunk hogy arra szavak sincsenek
Mindenki csak szenved, egyedül van, bőg, mindig minden s lehető legrosszabbul jön ki
Az apám maga egy emberi roncs
Nincs ebből kiút
Biztos hogy el vagyunk átkozva
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!