Az egesz csaladom lelki beteg, depresszios. Mitol alakult ez ki? Es hogy lehet, hogy mind azok vagyunk?
Semelyikunknek nincsenek baratai, nincsenek normalis emberi kapcsolataink, ez egyikunk kihasznalhato a masikunk kihasznal masokat, de egy biztos, mind betegek vagyunk lelkileg. Alkoholproblema, drogproblema, ongyilkossagi kiserletek. A szuleink is es mi is mind betegek vagyunk. De hogy lehet ez hogy egy csaladban mindenki ilyen lesz? En még egy ilyen beteg, elatkozott csaladot nem lattam..
Gondolkoztam rajta hogy megszakitom mindenkivel a kapcsolatot es szenvedjen tovabb mindenki ugy ahogy eddig, de rajottem hogy en is ilyen beteg depresszios vagyok
Semelyikunk nem akar elni, es ha lenne olyan gyogyszer amit beveszunk es meghalunk 1000% higy mind bevennenk.
Ez nem szimpla szomorusag ami elmulik, mi igy eljuk a mindennapjainkat amiket leirtam
De miert????
Genetikailag is örökölhető a mentálos problémákra való hajlam, és a családi minta is rengeteget számít.
Kezeltetitek egyébként, vagy csak hagyjátok egyre inkább elmélyülni?
Senki nem kezeli
Egesz eletunkben mindenki ilyen volt
Ilyen alapjaraton a szemelyisegunk...mintha nem is betegseg lenne
Hát pedig kéne. Így nem is csoda hogy mind egyre rosszabb állapotban vagytok.
A mentális betegségek sajnos egyre rosszabbak kezeletlenül. Teljesen felemésztik az embert, és a környezetét is.
Örökölhető igen, de a butaság is.
Ha ennyire rossz a helyzet és a leírtak alapján megteheted azt, hogy elmenj miért nem tetted meg ? Az első lépés a gyógyulás felé, ha megszünteted a mérgező körülményeket. Ha továbbra is velük fogsz élni, a doktor nem tud segíteni, csak gyógyszerezéssel, de az nem elég.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!