Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Kapcsolatban depressziós leszek?

Kapcsolatban depressziós leszek?

Figyelt kérdés

1,5 éve van barátnőm, viszont úgy érzem hogy egyedül valahogy kiegyensúlyozottabb tudok lenni..

Igazából az a helyzet hogy hát voltak dolgok amikkel eljátszotta a bizalmam( nem csalt meg tudtommal) így elég sokat agyalok a semmin, sokat veszekedünk is..

Sok időt töltünk együtt, kellemesen, de mellette ott az az érzés, hogy már rajta kívül senki másom nincs, mert elhanyagoltam az összes barátom, már senki sem keres. Dolgozunk mindketten, de nekem van autóm, mellette fizetem az Egyetemet, és mellette meg állandó közös programok, és egyszerűen én így nem tudom tartani vele a lépést. Neki még marad egy kis megtakarítása is, amellett hogy állandóan megyünk valahova, ruhákat rendelget magának, én nem is tudom mikor vettem magamnak valami ruhát, pedig már kéne. És idegesít hogy levagyok égve mint az állat, viszont úgy érzem ha nemet mondok a programokra meg rá, akkor majd lelép mellőlem

2022. aug. 14. 14:06
1 2
 11/17 anonim válasza:
100%

míg neki ezek a dolgok nincsenek, gyakorlatilag mehet az egész csak szórakozásra, nekem így ennyi program mellett pedig ruhazkodni nem marad semmim sem. És félek hogy megromlana a kapcsolatunk ha ez változna

Te egy balek vagy kérdező, jobbat nem tudok mondani.

2022. aug. 14. 14:52
 12/17 anonim ***** válasza:

Ez esetben, ha nem te fizeted neki hagy egyen csak étteremben, ha nem érti meg hogy viszont te takarékoskodni akarsz ő baja..

majd késöbb rájön milyen jó lett volna takarékoskodni

2022. aug. 14. 14:59
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Valahol vár rád egy szerény lány, aki veled együtt szívesen spórolna a jövőre, és szeretne, ehelyett erre pazarlod el az idődet. Nagyom csúnya vagy, vagy az ágyban nem vagy jó? Mi az a gond, amiért ennyire le kell értkelned magad, hogy te soha más nőnek nem kellenél?
2022. aug. 14. 15:03
 14/17 A kérdező kommentje:

Lehetetlen megfogalmazni hogy mi van bennem.. 20 éves vagyok, igazából egy 4 éve érzem úgy hogy egy rakás szar az életem. Ekkor került mellém úgy az első barátnőm, akivel egy évig voltam együtt, idősebb is volt vagy két évvel, és szanaszét csalt engem, nagyon szerettem, hónapokig magam alatt voltam. Utána elkaptam egy betegséget ami hónapokra az ágynak döntött, suliba sem járhattam miatta.

Utána jött a covid hisztéria, karaten.

A szüleim elváltak, apám elköltözött, anyám úgy viselkedik azóta mint egy 20 éves, itthon sincs, leszar mindent.

Azóta elballagtam a középsuliból, és jött a mostani a barátnőm, akit úgy érzem hogy szeretek, viszont nem bízom benne(mert már mint kiderült ő is hazudott nekem pár dologban), és igen most van ez hogy hát már melóba álltam, én sporolnek mert különben úgy érzem hogy a semminek dolgozok, mert nem jutok előre.. viszont barátnőm költekezne mint az állat, és így nem jó..mindegy igazából remélem nem csak én vagyok így vele hogy már évek óta egy pozitívum nincs, csak a szar..

Ja és most tudatosult bennem hogy mekkora egy szar országban élünk, meg maga ez a modernkori rabszolgasag is..8-4ig munka, utána már fáradt vagyok bármit is csinálni, hétvége meg elrepül.. ja és azért hogy kb a kötelező dolgokat kilehessen fizetni.

Minek kéne örülni?

2022. aug. 14. 15:20
 15/17 anonim ***** válasza:
53%

A barátnőddel van baj, és olyan válságban vagyunk máris benne, hogy így nem maradhatsz vele, hacsak hajléktalanná nem teszed miatta magadat. Ez nem is kapcsolat így, a csajod aranyásó, és félsz tőle, hogy nem mered vele megbeszélni, hogy nem vagy jómódú. Veled van a baj, nem a világgal, nem adekvát választ adsz erre a kis rbancra se, hanem behajolsz neki.

Tulképpen tényleg nincs értelme kidobnod, mert a harmadik meg a negyedik is ilyen kis undor lesz, te valszeg eleve ilyenekkel kapcsolódsz.

2022. aug. 14. 15:29
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
Mindkét nő látta, hogy hiányzik az önbecsülésed, és ennek megfelelően ők se becsül(t-n)ek. Amíg nem kezded el önmagadat tisztelni, más is tiszteletlen lesz veled. Érdemes lenne egy jó pszichológussal megbeszélni ezt.
2022. aug. 14. 15:51
 17/17 anonim ***** válasza:
Miért hanyagolod a barátaidat? Mi a párommal csomószor csinálunk külön is programot a baratokkal. Így tökéletes az egyensúly, nem csak egymás seggébe tudunk létezni.
2022. aug. 14. 17:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!