Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Miért bántanak az emberek az...

Miért bántanak az emberek az miatt, amiről nem tehetek?

Figyelt kérdés
Kényszerbetegségem van. Másfél éve szedek Fevarint rá. Azóta sokkal jobban vagyok, de időnként vannak visszaeséseim. Félek a fertőzésektől, betegségektől. foltokra azt hiszem, hogy méreg és bajom lesz tőle, ha pl.: leülök egy székre és egy furcsa folt van ott. Sokáig zuhanyzok, kényszeresen mosok kezet. Nagyon nehezen viselem a tömeget és azt, ha hozzám érnek olyan emberek a tömegben, akik szexuálisan nem vonzanak. Sajnos a munkám miatt sokszor kell utaznom azon a metrópótló buszon, ahol mindig nagy tömeg van. Időnként (bár lényegesen kevesebbszer mióta gyógyszert szedek - akkor volt hogy naponta) elkezdek üvöltözni, örjöngeni torkom szakadtából. Mindig nem tud hatni a gyógyszerem, ez van. Általában akkor szoktam ma már örjöngeni, ha hozzám ér egy olyan ember a metrópótló buszon, aki szexuálisan nem vonz. Ez undort vált ki belőlem. Például, ha valakinek a segge közel van hozzám van a nadrágja a seggénél az én ruhámhoz ér, akkor olyan érzés fog el, mintha análisan közösültem volna vele és nagyon elkap az undor. Persze, ha nekem tetsző nő ér ugyanígy hozzám, az még jót is tesz nekem. Nekem valahogy az van bennem, hogy akivel én nem akarok szexelni, az ne érjen hozzám. Néha a feszültségtől örjöngök, de soha senkit nem bántok, csak üvöltözök. Legutóbb meg akartak verni emiatt. Meg volt, hogy olyan megjegyzést tettek, hogy az ilyeneket be kéne zárni. Ezekkel az a probléma, hogy csak rontják az állapotomat. Amúgy is úgy érzem, hogy mindenki negatívan áll hozzám és egy semmirekellő fogyatékosnak tart, de ha ilyen megjegyzést vagy fizikai fenyegetést kapok még jobban kiéleződik és még jobban gyűlölni fogom a világot és az embereket, ami még több örjöngés alapja lehet. Úgy érzem, hogy az állapotom azért fajult idáig, mert nem tudom elfogadni a halál tényét, meg azt, hogy fel kell nőni. Szerencsére 25 évesen még mindig nem nőttem fel és nem is fogok, nekem így jó! Nem leszek megsavanyodott felnőtt, mint a többi. De leginkább szerintem az a gondom, hogy magányos vagyok, de ami még ennél is nagyobb gond szerintem, hogy a szexuális vágyaimat nem tudom kiélni rendesen. Az anál szex és a pisi szex a mániám. Mivel nőknek sose tudtam kezdeményezni, meg nem is szeretem a személyes, ismerkedős dolgokat, így maradnak a prostik. Viszont gyenge a felhozatal jelenleg még a luxusprostik esetében is az anál szex szolgáltatás vonatkozásában. A pisi szexhez nem ragaszkodok, de nekem az anál minimum, persze pisivel együtt az igazi. Egy nőnek a pinája már nem is hoz lázba. Nekem undorító. Azon gyerek jön ki, meg vér. Egy nőnek a segge sokkal izgalmasabb. Főleg, ha dugás közben fingik, meg esetleg kis szar is kijön belőle. És már hónapok óta nincs nekem tetsző luxusprosti se (lehetőleg külföldi, mert az angol nyelv a legjobb a szexhez számomra) és ez sincs rám jó hatással. Szerintem természetes az, hogy ha beteg vagyok, akkor néha sajnos örjöngök. Hogy merészeltek megtámadni engem? Vagy olyan megjegyzést tenni, hogy be kéne zárni az ilyeneket? Hogy mernek ítélkezni rólam úgy, hogy nem is ismernek és nem is tudják, hogy miért viselkedek úgy, ahogy. Hozzá kell tennem, hogy még nagy valószínűségemmel az állapotomban az is közrejátszik, hogy általános iskolában sokat piszkáltak, bántottak. Később meg, egyetemi éveim alatt vlogger tevékenységet folytattam a magánéletemről (szexuális jellegű és kissé polgárpukkasztó tartalmak, meg minden a magánéletemről) és ott is szabályosan zaklatott, nyomozott utánam, lejárató memeket csinált rólam sok troll. Ez csinált véglegesen ki. Ettől lettem kényszerbeteg. Ugyanis az én voltam, amit csináltam. És nem fogadtak el engem soha, csak bántottak. Miért bánt mindenki azért, mert én más vagyok, egyedi?

2022. aug. 12. 11:40
1 2 3
 21/27 A kérdező kommentje:
Tessék ez az eredménye annak, ha valakit iskolás korától kezdve bántalmaznak. Azért váltam ilyenné, meg beteggé. Előbb utóbb sok lesz, ha az embert bántják és megőrül.
2022. aug. 13. 13:04
 22/27 anonim ***** válasza:
88%

"Mindenki mást bír elviselni és mást szeret."

Megválaszoltad magadnak nem tudatosan. :) Ha ezt látod, akkor miért erőlteted, hogy téged mindenki elviseljen?

"Továbbra is azt mondom és látom és mindig is azt láttam, hogy senki nem tud engem elfogadni."

Nincs rád írva, hogy OCD-s vagy, hahó.....főleg a buszon. Aki véletlenül ér hozzád, nem tudja, hogy téged ez kihoz a sodrodból.

"Hát akkor meg ne csodálkozzon senki, hogy időnként kurvára elegem van ebből és örjöngök, mint egy állat, hogy rohadjon meg mindenki. "

DE ők a buszon nem tudják, ekkor még mindig hogy OCD-s vagy, hahó2. :)

Beszéld meg az orvosoddal, hogy a gyógyszer nem hat, vagy terápia kell. Ha elfogadna mindenki se oldaná meg ezt. Te be vagy ragadva a múltba.

2022. aug. 13. 13:09
 23/27 anonim ***** válasza:
100%
Engem is bántottak a suliban. Birderline lettem, szoc fóbiával, ocdvel. Elég durva szexuális vágyakkal. De nem elmebeteg vagyok aki a buszon üvölt. Így is kihozom a legjobbat az életből és magamból. Van munkám, minél előbb párt is szeretnék. A gyógyszerekről is leszoktam, mindent rendbehoztam egyedül. Engem az zavar nagyon, hogy a mentális betegeket járatják le az ilyenek, mint te. Nem érzem magam ugyanebben a kategóriában..
2022. aug. 13. 13:52
 24/27 A kérdező kommentje:
Nem járatok le én senkit. Ismétlem nem jó kedvemben üvöltözök, ez a betegségemmel, állapotommal jár. Amióta gyógyszert szedek ritkán fordul elő, de előfordul. De ebből is látszik, hogy az, hogy egy metrópótló busz ennyire tömve legyen az nem normális. Egészséges embereket is megvisel. Küldjenek több járatot. Gondolhatnának arra, hogy sok mentális beteg nem bírja a nagyon szoros tömeget.
2022. aug. 15. 11:34
 25/27 anonim ***** válasza:

Első probléma: Szeded a gyógyszert, és azt hiszed, az önmagában majd csodát tesz.

Második probléma: Ehhez az undorhoz, aminek a szexualitáshoz van köze, nem is tudom, mit szóljak. Külön kéne kezeltetned magad vele, mert ez alapból nem normális.

Harmadik probléma: Indulatkezelési gondjaid is vannak, és túlérzékeny vagy, egy picike egoizmussal fűszerezve, mert nem magadat látod rossznak, hanem az zavar, ha mások látnak rossznak téged.

Negyedik probléma: Azt hiszed, hogy "jó neked", ha 25 évesen nem nőttél fel, mármint mentálisan, így másra hárítod a felelősségét annak, hogy szar az életed, mivel "mások bántanak". Közben mesélsz a saját hibáidról, ez önbecsapás.

Ötödik probléma: A perverzióidhoz senkinek semmi köze, hogy mit csinálsz a négy fal között, ha találsz egy olyan társat, aki szintén ebben benne van veled. Viszont ehhez igenis ismerkedned kell, vagy csak a prostik maradnak számodra.

Hatodik probléma: Azt hiszed, mindenkinek el kell fogadnia téged. Ez rohadtul nincs így, neked is meg kell értened azt, hogy valaki meg undorítónak találja a te perverzióidat, amik ráadásul tényleg nem normálisak. A legtöbb ember ezt általában leszarja, viszont vannak olyan paprikajancsik, akik nem hagyják magukat, és igen, akár képesek ezért neked ugrani. Ha tudatában vagy annak, hogy beteg vagy, akkor legyél annak is tudatában, hogy az átlag szerint a beteg embereket kezelni kell, nem egészséges az ő életvitelük.

Hetedik probléma: Több, mint valószínű, tévedésben élsz, és már megint csak megy részedről a felelősség hárítás egy betegségre. A kényszerbetegség nem igazán így alakul ki, és valószínűleg nem is erre kéne gyógyszert szedned. A probléma gyökere helyett csak a tüntet kezeled, ez nem fog megoldani semmit.

Nyolcadik probléma: Az, hogy téged bántanak mások bármiért is, nem a te gondod, hanem az övéké. Másokat csak az bánt, akinek siralmas a saját élete, ezért máséval foglalkozik. Le kell szarni, le kell tiltani, nem magadra venni, kizárni az életedből. Miért érdekel minden idegen ember véleménye, aki abban éli ki az életét, hogy másba belerúg? Sajnos az internet világa már csak ilyen. Meg kell tanulni kezelni, vagy nem kell semmit sem felrakni a netre, és akkor nem leszel támadási felület. Mindig azt bántják, aki a gyengébb, és hagyja.

Ha ez nem tetszik, és tovább szeretnél sírni a sarokban, akkor csak tessék. A te életedért azért 25 évesen már illene magadnak felelős lenni.

2022. szept. 6. 18:38
 26/27 anonim ***** válasza:

"Egyszerűen annyira tömve van a busz néha, hogy rohadtul elegem van. Mivel mondom nem bírom, ha hozzám érnek és ilyen tömött buszon az lehetetlen. Már úgy szállok fel, hogy ideges vagyok ilyenkor. Ha még hozzám is érnek többen, akkor szokott eldurranni az agyam. Vagy akkor szálljak fel a tömött buszra és közöljem, hogy beteg vagyok bocsi és nem bírom, ha hozzám érnek, kérlek ügyeljetek arra, hogy senki ne érjen hozzám, mert akkor örjöngeni fogok valószínűleg. Ezt kéne akkor?"

Ezzel a problémával nem csak te egyedül vagy így, hidd el. De mi legyen? Mindenki szeretne eljutni arra a helyre, ahová megy. Az ellen, hogy zsúfolt egy busz, nem nagyon lehet mit tenni, max nem szállsz fel rá. Van, akinek meg nagyon fáj a lába, de nem adja át senki a helyet, mégsem kezd el ordibálni. Kibírod ember azt a pár percet.

2022. szept. 6. 18:47
 27/27 anonim ***** válasza:

"De ebből is látszik, hogy az, hogy egy metrópótló busz ennyire tömve legyen az nem normális. Egészséges embereket is megvisel. Küldjenek több járatot. Gondolhatnának arra, hogy sok mentális beteg nem bírja a nagyon szoros tömeget."

Így is elég közlekedési jármű szennyezi a levegőt. Nem gondolnak rá, mert rengeteg más lehetőség is van, amivel utazhatsz, pl. autó, de akár mehetsz biciklivel is vagy gyalog. Azért a kényszerbetegséget eléggé távol áll az olyan mentális betegségektől, amik abban korlátoznak, hogy átlagos, hétköznapi életet tudj élni.

2022. szept. 6. 19:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!