Azok az emberek akik bántanak másokat miért teszik?
Figyelt kérdés
Csak próbálom megérteni2022. jún. 18. 00:50
1/6 anonim 

válasza:

A legtöbb dolognak két oldala van. Mivel részleteket nem írtál ezért sok mindenre lehet gondolni.
2/6 anonim 

válasza:

Általában kompenzálni akarnak valamit. Azok az emberek, akik megnyomorítanak másokat lelkileg, sokszor a legnagyobb lelki roncsok. Úgy érzik, ha nekik szar, legyen az másnak is. Bár szerintem gyakran ők maguk sem tudják, hogy mi hajtja őket, szimplán jól érzik magukat attól, hogy látják, ha más is kvázi szenved, legyen itt szó akár fizikális, akár verbális bántalmazásról. Én hiszek abban, hogy az ember alapvetően nem születik rossznak. Szerintem (remélem) a bennünk lévő rosszindulat idővel alakul ki. Kivéve persze, ha valaki mentálisan sérült, például a pszichopaták, akik eleve képtelenek bármiféle érzelemre,de az egy másik téma.
3/6 anonim 

válasza:

1, Mert magyarok, akik ilyenek. Főleg egymást szeretik b*tatni;
2, Mert felsőbbrendűnek érzik magukat;
3, A vallásosok sem különben, őket úgyis "védi Isten".
4/6 anonim 

válasza:

Mert folyamatos elnyomásban vannak.
Magamat tudom példának felhozni, tegnap elnyomott egy x típusú ember, utána x ideig az egész közösségükre nehezteltem emiatt.
(kitolattam az útra lakott területen belül, de egy motoros kb 100-zal repesztett a településen, majdnem belémjött, erre elkezdett mutogatni...)
Rühellem az összes motorost alapból, de nem bántom őket, tegnap viszont az összeset tudtam volna kiírtani...
5/6 anonim 

válasza:

Mert a bántott, a "megérdemlem" reklámot dúdolta:DDD
6/6 anonim 

válasza:

🍏
Tudatlanságból, aminek része az unaloműzés, élvezet, belső bizonytalanság, félelem, stb.
Nem képesek felfogni a cselekedeteiknek a következményeit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!