Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Nem tudok megnyugodni, mi...

Nem tudok megnyugodni, mi tudna segíteni?

Figyelt kérdés
Nagyon ideges vagyok, alig ettem, nem tudok aludni, lila foltosra ütöttem a kezem és a lábam, furcsán érzem magam, öngyilkossági gondolataim vannak, nem tudom mit tegyek félek az éjszakától nem tudom mi segíthetne nagyon rosszul vagyok

2022. aug. 10. 17:55
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
19%

Ha holnap is ez lesz, akkor mindenképp menj orvoshoz, nem éri meg ezzel sz*pni egymagad.

Esetleg ha van otthon valami nyugtató teád, vagy még tudsz venni vhol azt megpróbálhatod. Ezenkívül séta meg mozgás vagy hallgass valami nyugtató zenét...de ezekre garanciát nem vállalok, hogy beválnak. De felhívhatsz egy lelki segélyvonalat, és akkor ott kibeszélheted vagy nem tudom, csak az öngyilkossági késztetés miatt írom.

2022. aug. 10. 18:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!