Honnan tudom hogy egy esemény traumaként hatott rám?
Figyelt kérdés
2 évvel ezelőtt történt velem valami ami nem rossz dolog! Egy számomra nagyon váratlan és elképzelhetetlen esemény de boldog voltam miatta. Amire mindig is vágytam. De azóta minden egyes nap eszembejut. Pontosan minden részletét fel tudom idézni, mintha 1 perce történt volna. De még is szorongás fog el ha erre gondolok. Minden nap látom magam előtt azt a képet és ha picit hasonló történik velem vadul ver a szivem és szorongok. Szinte pánikroham jön rám. Ilyen esemény is okozhat traumát ami miatt így érzem magam? Ha igen hogyan tudnám feldolgozni? Tényleg egy tök hétköznapi dolog ami mindenkivel megtörténik. Nem tudom mi ez nálam…2022. aug. 8. 21:50
11/12 A kérdező kommentje:
5/ lehet abban valami hogy hiányzik ez az egész igazábol..
7/ igen ért előtte igazi trauma, elváltak a szüleim nagyon hiányzik az apukám. Lehet összefügg a két dolog
2022. szept. 6. 14:18
12/12 anonim válasza:
Ha te utasítottad vissza, lehet tudat alatt bűntudatod van, és ez kelt szorongást benned.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!