Honnan tudom hogy egy esemény traumaként hatott rám?
Ez egy anonim oldal. Miert nem irod le hogy mi volt az a dolog 2 evvel ezelott? Azert nem mindegy mert ha pl 2 eve megtudtad hogy terhes vagy pedig azt hogy tetszik a sajat nemed kozul valaki?
Azert nem mindegy... Igy eleg nehez segiteni.
Nem lehet, hogy hiányzik, ami történt akkor veled?
A trauma nem pozitív dolog.
Szia, szerintem kicsi az esély arra, hogy ez trauma. Trauma nélkül is elfoghat a szorongás, egy korábbi dolog miatt.
Jó lenne ha kicsit jobban körülírnád a dolgot, hogy mi történt, mit jelentett ez az életedben, milyen hatással van a jelenedre, milyen gondolatokat ébreszt benned, stb.
Sokáig gondolkodtam hogy leirjam-e. De elmondom, kérlek ne nézzetek hülyének.
Nagyon szerelmes voltam vagy talán még mindig egy fiúba. 4 éve. És két éve történt hogy volt egy csók köztünk. Ő az első szerelmem és ha azóta megfogja valaki a combom vagy ad a nyakamra egy puszit akkor ő jut eszembe. Tényleg annak a napnak minden percét fel tudom idézni. És ez azóta tart hogyha eszembe jut akkor szorongás fog el.
Nagyon váratlan volt ez nekem, nem is ismétlődött a csók többször, nem lett köztünk semmi. Amit nyilvan ő akart így. Azért gondoltam traumatikus dologra mert egy szimpla csók nem okozna ilyet. Nem tudom mi lehet ez. Hogy tudnék ezen tullépni?
9- lehet szégyen tàrsul hozzà és ezért leszel pànikolós. Szégyen mert írtad hogy „nem lett köztünk semmi, amit nyílvàn ő akart”. Visszautasítás, szégyen? Te odaadtad magad neki ő ezzel visszaélt?
Lehet ilyesmi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!