Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Éreztetek már úgy, hogy...

Éreztetek már úgy, hogy minden holmitoktól meg akartatok szabadulni egy nagyobb esemény után?

Figyelt kérdés

Nemrég fejeztem be a mérnöki diplomát, ami rengeteg keserűséggel járt az évek alatt, és amióta csak az államvizsga lement, azóta azon dolgozom hogy odaadjak másnak minden használható jegyzetet és könyvet, ami nem azt elégessem vagy kidobjam, valamint megszabaduljak mindentől amire csak nincs napi szinten szükségem (még olyan dolgokat is kihajítottam ami használható, de nehéz lenne találni ismerőst akinek odaadhatnám)

Szeretnék elmenni innen külföldre amilyen hamar csak lehet, tehát legalább praktikus oka is van ennek a rendrakásnak, de szerintem azt is jelentheti hogy szeretném végre elfelejteni az egészet ami itt ment, és egy új életet kezdeni

2021. jan. 23. 15:46
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Igen. Én a korábbi exeimre emlékeztető dolgokat még el is égettem. Baromi megkönnyebbülést etedményez a múlttól való megszabadulás bármi legyen is a terület!
2021. jan. 23. 15:51
 2/5 anonim ***** válasza:
81%
Kapcsolat csúnya vége után kidobáltam a kukába egy csomó értékes dolgot, ez egy látens öngyilkosság. Hogy ha az elveszett, pusztuljon más is.
2021. jan. 23. 15:57
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
A BME könyvtárában van egy polc, azon a könyvek, jegyzetek elhelyezhetők és akinek kell elviheti. Ajánlom. (ne égess fel magad után az utad, amíg nem találod meg az új utad)
2021. jan. 23. 16:00
 4/5 A kérdező kommentje:

Szerencsére a használható jegyzeteket el tudtam passzolni, de minden mást (a számítógépemen, a telefonomon, két drágább elektromos gitáron, fejhallgatón, a hivatalos okiratokon, okleveleken, és az óráimon kívül) minden mástól megszabadultam

Emberekkel szintúgy: mindenki akivel nem kötött szoros barátság, azoktól elbúcsúztunk, és már olyan érzés mintha semmi nem lenne itt amiért érdemes lenne maradni, és nem is akarok

2021. jan. 23. 16:13
 5/5 anonim ***** válasza:
79%
Gondolom, ha ennyi rosszal járt, akkor a mérnöki munkát sem akarod megkezdeni, amit kitanultál.
2021. jan. 23. 16:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!