Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Lehetséges jo elmenytol?

Lehetséges jo elmenytol?

Figyelt kérdés
Jó dr@gélménytől lehet derealizáció? Hülyén hangzik, de kb tegnapig azt hittem, hogy rossz volt.. aztán átgondoltam, felhivtam par barátom aki ott volt, mindenki szerint krva jól éreztem magam. Akkor mégis mitől lehetnek ilyen erzéseim? Lehet csak bekepzelem?
2022. aug. 8. 19:42
 1/1 anonim ***** válasza:
Nem, szerintem simán lehet, mondom ezt úgy, hogy fogalmam sincs, a drogokról, csak arról, hogy id-ego-superego Freud elmélete az emberi lélek működéséről, azaz öszöntén-ego-felettes én, ergo ösztönösen jól érezted magad benne a helyzetben, ám miután kijózanodtál a felettes éned által vezérelt belső ítéleted negatív lett a drogozásra úgy amblokk, hiszen azt mindenki tudja, hogy a drog rossz dolog, ezért a te felettes éned leuralta az amúgy is tudatmódosítóval zavart elmédet, szerintem ez tök logikus.
2022. aug. 22. 17:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!