Nem tudom idetartozik-e esetleg, de idesorolnám a kérdésemet, mely igencsak bizarr lehet. Tudni szeretném, hogy lehetséges-e tudatosan önszántunkból, tehát saját akaratunkból hallucináció formájában képzeletbeli barátot/barátnőt létrehozni?
Az elején lehet hogy kitölti. Jól érzed magad a gondolataidban, elvagy velük. A képzelt barátoddal ébredsz és kelsz, ezzel töltöd a napjaidat. De idővel a boldogság szomorúságot fog szülni, és ezt tapasztalatból mondom. A legjobb barátnőm mentálisan instabil volt, és annak ellenére hogy voltak barátai, egy igazi gondolatbéli világot hozott létre az elméjében. Alig akart beavatni engem, de végül sikerült rávennem arra hogy beszéljen velem hogy tudjak rajta segíteni.
Azt mondta nekem (és ez örökre bennem ragadt) hogy egyik nap még tudta hogy csak képzelet, de másnap már a lakása előtt állt.
Azt sem tudtam hírtelen hogy miről beszél.
Aztán elmondta hogy annyira komoly már nála ez a képzelgős dolog, hogy konkrétan a képzelt barátjának volt egy háza, és elment oda a való életben.
Na azután én fogtam magam és leültem vele komolyan beszépgetni.
Szóval ha tanàcsolhatok valami jót, inkább ne csinálj semmi ilyet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!