Drogos vagyok? Bővebben lent
Elég stresszes munkám van.
Vannak kifejezetten "durva" napok, hajtás, kapkodás, rohanás, de csináld jól.....
Este, 21:30 körül szoktam lámpát oltani.
20 óra körül beveszek egy 0,5 mg frontint.
21:15 körül egy másikat.
Viszont ritkán, heti egy-két alkalommal előfordul, hogy a másodikat egy sör mellett veszem be.
Így nyugodtan alszom, egyszer sem ébredek fel éjjel.
Másnap ébreszt a telefon 6-kor.
Tudom, vagy legalábbis sejtem, hogy ez nem kifejezetten helyes módszer.
Mielőtt kérdeznétek, a frontint nem orvos írta fel. Vagyis de, csak nem nekem, hanem ismerősömnek.
Igen. Mindig így kezdődik az ilyen fajta gyógyszereknél,tapasztalat.
Aztán egyre több kell majd. Eleinte csak kettő éjszakánként,majd 3,4. Végül oda jutsz,hogy úgy kapkodod be,mint a tic tac-ot.
Ezek a gyógyszerek mind függővé tesznek sajnos. Csak ideiglenesen oldják a tüneteket,mint az álmatlanság, vagy a depresszió.
Én a helyedben természetes gyógyírt keresnék. Altató teák, meditáció alvás előtt,mozgás. Bármi,csak ne a frontin.:)
Igen. A frontin egy szörnyű szer. Hagyd el teljesen, találj más módot az alváshoz.
Az alkohol szintén addiktív kábítószer. Illetve az alvást sem segíti, mert alkoholos állapotban nem jutsz el a mélyalvás szintig, tehát nem leszel kipihent.
Sport mozgást javaslom én is.
A munkahelyváltás nem opció? Ennek jó vége nem lesz.
Semmi pénzt nem ér meg, hogy feláldozd az egészséged.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!