Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Nem szedtem egy darabig a...

Róbert dávid kérdése:

Nem szedtem egy darabig a sertraline nevu gyógyszer t most megint elkezdtem mire számítsak?

Figyelt kérdés
Tehát nincs bent az orvosom egész héten és beszeltem egy helyettesítő orvossal aki megengedte hogy szedjem 50mg ot szedtem belőle én meg beszedtem 1 et belőle. Nem mondta mennyit kell szednem csak azt amennyit régen lesz bajom e? 31f
2022. aug. 5. 09:30
 51/104 anonim ***** válasza:
Kérdezz kardiológust.
2022. aug. 16. 15:40
 52/104 A kérdező kommentje:
Anafranil t kaptam végül és amitrex noveles ma voltam a doktorur nal utana neztem egy hivatalos interakcios oldalnak és ott azt irjak amitrex anafranil nem szedhető egyutt ezzel ne foglalkozzal? Hisz a doktorur jobban tudja sokkal
2022. aug. 17. 20:04
 53/104 anonim ***** válasza:
Jobban tudja.
2022. aug. 17. 20:16
 54/104 anonim ***** válasza:

Lehet súlyos kölcsönhatás, de ritka.

Using amisulpride together with clomiPRAMINE can increase the risk of an irregular heart rhythm that may be serious and potentially life-threatening, although it is a relatively rare side effect. You may be more susceptible if you have a heart condition called congenital long QT syndrome, other cardiac diseases, conduction abnormalities, or electrolyte disturbances (for example, magnesium or potassium loss due to severe or prolonged diarrhea or vomiting). Talk to your doctor if you have any questions or concerns. Your doctor may be able to prescribe alternatives that do not interact, or you may need a dose adjustment or more frequent monitoring to safely use both medications. You should seek immediate medical attention if you develop sudden dizziness, lightheadedness, fainting, shortness of breath, or heart palpitations during treatment with these medications, whether together or alone. It is important to tell your doctor about all other medications you use, including vitamins and herbs. Do not stop using any medications without first talking to your doctor.

2022. aug. 17. 20:22
 55/104 A kérdező kommentje:
Ilyesmit olvastam a seroquel és amitrex nel amit szedek majort ir tehát súlyos
2022. aug. 17. 21:11
 56/104 anonim ***** válasza:
Írja, hohy RITKÁN előforduló súlyos interakció
2022. aug. 17. 21:25
 57/104 A kérdező kommentje:
Akkor semmi bajom nem lesz a kettő fajtától ugye marmint amitrex anafranil?
2022. aug. 18. 07:31
 58/104 anonim ***** válasza:
Nem hiszem, de kérdezz meg patikust.
2022. aug. 18. 10:27
 59/104 A kérdező kommentje:
Azt erzem tőle hogy hullamom van meg feszült vagyok
2022. aug. 18. 10:28
 60/104 anonim ***** válasza:
Eddig is éreztél ilyeneket a bedegséged miatt.
2022. aug. 18. 10:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!