Róbert dávid kérdése:
Nem szedtem egy darabig a sertraline nevu gyógyszer t most megint elkezdtem mire számítsak?
Figyelt kérdés
Tehát nincs bent az orvosom egész héten és beszeltem egy helyettesítő orvossal aki megengedte hogy szedjem 50mg ot szedtem belőle én meg beszedtem 1 et belőle. Nem mondta mennyit kell szednem csak azt amennyit régen lesz bajom e? 31f2022. aug. 5. 09:30
102/104 A kérdező kommentje:
egésznap alszom nemtudok fentmaradni mitől lehet?
2022. szept. 8. 13:39
103/104 anonim válasza:
Nem vagy motivált, ami a betegséged tünete lehet. Nincsenek céljaid, hobbik.
Az is lehet, h álmosít a gyógyszer, de akármennyire álmosító egy gyógyszer, nem altat 24 órán át, hogy egyáltalán ne lehessen semmit csinálni.
Inkább azt gondolom, h az ébren töltött időben nem próbálsz meg semmit csinálni, mert a betegséged miatt nincs kedved.
Erre terápia lehet megoldás. A gyógyszer nem segít változni, kapcsolatot teremteni, jól kijönni mással stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!