Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Nem szedtem egy darabig a...

Róbert dávid kérdése:

Nem szedtem egy darabig a sertraline nevu gyógyszer t most megint elkezdtem mire számítsak?

Figyelt kérdés
Tehát nincs bent az orvosom egész héten és beszeltem egy helyettesítő orvossal aki megengedte hogy szedjem 50mg ot szedtem belőle én meg beszedtem 1 et belőle. Nem mondta mennyit kell szednem csak azt amennyit régen lesz bajom e? 31f
2022. aug. 5. 09:30
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
 101/104 anonim ***** válasza:
A betegséged okozza.
2022. szept. 4. 15:22
 102/104 A kérdező kommentje:
egésznap alszom nemtudok fentmaradni mitől lehet?
2022. szept. 8. 13:39
 103/104 anonim ***** válasza:

Nem vagy motivált, ami a betegséged tünete lehet. Nincsenek céljaid, hobbik.

Az is lehet, h álmosít a gyógyszer, de akármennyire álmosító egy gyógyszer, nem altat 24 órán át, hogy egyáltalán ne lehessen semmit csinálni.

Inkább azt gondolom, h az ébren töltött időben nem próbálsz meg semmit csinálni, mert a betegséged miatt nincs kedved.

Erre terápia lehet megoldás. A gyógyszer nem segít változni, kapcsolatot teremteni, jól kijönni mással stb.

2022. szept. 8. 14:15
 104/104 anonim ***** válasza:
Miujság kérdező, hogy vagy?
2023. jan. 22. 11:13
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!