Róbert dávid kérdése:
Nem szedtem egy darabig a sertraline nevu gyógyszer t most megint elkezdtem mire számítsak?
Figyelt kérdés
Tehát nincs bent az orvosom egész héten és beszeltem egy helyettesítő orvossal aki megengedte hogy szedjem 50mg ot szedtem belőle én meg beszedtem 1 et belőle. Nem mondta mennyit kell szednem csak azt amennyit régen lesz bajom e? 31f2022. aug. 5. 09:30
31/104 A kérdező kommentje:
A hallucinaciok meg a sziv felre dobog as mitől lehet?
2022. aug. 9. 15:01
33/104 A kérdező kommentje:
És az hogy félre dobog a szivem beképzelem vagy nem?
2022. aug. 9. 15:25
34/104 A kérdező kommentje:
Öngyilkos akarok lenni ugyse szamitok senkinek
2022. aug. 9. 21:31
35/104 anonim válasza:
Ne foglalkozz vele. Várd meg míg hatnak a gyógyszerek.
36/104 A kérdező kommentje:
Meg azota felre dobog a szivem és szerintem az amitrex tol mozgaskenyszerem van
2022. aug. 11. 15:22
37/104 A kérdező kommentje:
Nem birok egyhelybe maradni
2022. aug. 11. 15:22
38/104 anonim válasza:
Mozgáskényszert okozhat, befeszülést, ha nem állhatsz fel, nem járkálhatsz.
Jelezd az orvosnak! Lehet, h csökkenteni kell, ha több hét alatt sem múlik el.
Sertralint szedd, nem szokott mellélhatása lenni.
Kvetiapint is! Halukra, szorongásra jó gyógyszer. Neked lehet több kellene, de hetekig álmosíthat.
39/104 A kérdező kommentje:
Az a helyzet hogy lehet bekell fekudnom a korhazba. Ahol lakom azt sem szeretem légyszíves eben elkoltoznek :(
2022. aug. 12. 10:00
40/104 A kérdező kommentje:
Mikor fekudtem telefonoztam es anyukam megfogta es oda dobra az arcomhoz a telefont faj meg bevan lilulva elmulik? Ideges volt rám
2022. aug. 12. 11:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!