Szerencsejáték veszteség után hogyan lehetne lelkileg felépülni?
Figyelt kérdés
Szóval röviden tömören mar 1 éve roulettezek online , es mindig csak 10ezret toltok fel, 20ezernél leszedem a maradek 10 elmegy, aztan megint toltok fel 10et es igy tovabb. Ez ment egy ideig aztan most viszont rakaptam egy uj technikara, es ezert 40ezret toltottem fel, amivel el us jutottam 73ezerig, aztan lenullázódtak, majd feltöltöttem még 22ezret hogy visszaszerezzem, de az is elment. Tehát 1 nap alatt -62.000Ft. 18 éves vagyok csak ezért fáj ez nekem nagyon, mert kb ossz vissz volt 300ezrem amiből nost 62 eltűnt és nagyon fáj. Nem arra kérek senkit hogy tanácsokat adjon hogy ne kaszinózzak meg miert nem csináltam így meg úgy, mert ezt már tudom, soha többet nem fogok többször feltölteni, csupán ahhoz kérek segitséget, hogy a vagyonom 20%ának elvesztése után hogyan tudnám lelkileg rendbe szedni magam, mert itt a nyár meg a sok program és bármikor boldog vagyok éppen és eszembe jut ez, akkor egy pár percre megint elszomorodok. Illetve ami még a régi korszakomnál volt, hogy ha le is szedtem 10ezret, es utána elbasztam a maradékot, sosem alltam le, mert valamiért kellett nekem ez a fajta izgalom, és ott tudtam meg, hogy kell nekem hogy játszak2022. aug. 2. 01:13
41/50 anonim válasza:
18 évesen meg már felnőtt az ember.
42/50 anonim válasza:
Biológiailag igen agyilag meg kevésbé ha még zsebpénzből él és azt is elszórja szerencsejátékra. Elnézést kerdező nem megbántani akarlak ezzel.
43/50 anonim válasza:
Az első 2 befizetésem nekem is elment, nem nagy szám. Igaz, kitartott 1 évig, pedig az kevesebb pénz volt. Majd visszanyeri.
44/50 anonim válasza:
nincs olyan hogy visszanyeri.az elbukott pénzt soha nem fogod visszanyerni hosszútávon.lehet nyersz egy nagyobb összeget,de az csak a töredéke amit eddig belebuktál. vagy lehet hogy ha nyersz egy nagyobb összeget,akkor abban a pillanatban pluszban vagy,de ha játszol tovább,akkor úgy is vissza bukod.ez így van kitalálva.nem véletlen működnek az irodák,ha ez nem így lenne,akkor csődbe menne mind.szerencsejátékból soha senki nem fog megélni vagy profitálni.valakinek van annyi esze,hogy tanul más hibájából,valaki meg megtapasztalja majd a saját bőrén
45/50 anonim válasza:
Neked tényleg annyi eszed van, mint egy marék lepkének. Már legalább egy tucat kérdés óta osztod a fa$zságaidat, de még egyszer nem tudtál megcáfolni. Számtalanszor feltettem neked a kérdést, hogy szerinted miért korlátoznak le az irodák bizonyos játékosokat, de még egyszer sem válaszoltál rá :D
46/50 anonim válasza:
mert van akinek van akkora szerenecséje,hogy nyer egy nagyobb összeget,vagy huzamosabb ideig többször.ezért szerencsejáték.elégedett vagy a válasszal baromarcú?
47/50 anonim válasza:
Nem vagyunk elégedettek, mert képtelen vagy normálisan válaszolni. Az amit te idefosol az nem válasz.
48/50 anonim válasza:
KÉRDEZŐ! Most állj le amíg még tudsz!!!!!!!!
Én nem álltam le 50 ezer minusznál, majd 250 ezernél (pedig itt már végképp le kellett volna), majd 1 millió minusznál, most így 10 év elteltével 17 millió minuszban vagyok... és folytatom mert leállni nem tudok
49/50 anonim válasza:
46,47 buták vagytok, az a bajotok
50/50 anonim válasza:
48@ nekem is van 1-2 millióm benne, én korlátozom magam az oldalakon, ill. szelektálok, pl. csak lottózok, hogy azért esélyt megadjam a szerencsémnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!