Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Szerencsejáték veszteség után...

Szerencsejáték veszteség után hogyan lehetne lelkileg felépülni?

Figyelt kérdés
Szóval röviden tömören mar 1 éve roulettezek online , es mindig csak 10ezret toltok fel, 20ezernél leszedem a maradek 10 elmegy, aztan megint toltok fel 10et es igy tovabb. Ez ment egy ideig aztan most viszont rakaptam egy uj technikara, es ezert 40ezret toltottem fel, amivel el us jutottam 73ezerig, aztan lenullázódtak, majd feltöltöttem még 22ezret hogy visszaszerezzem, de az is elment. Tehát 1 nap alatt -62.000Ft. 18 éves vagyok csak ezért fáj ez nekem nagyon, mert kb ossz vissz volt 300ezrem amiből nost 62 eltűnt és nagyon fáj. Nem arra kérek senkit hogy tanácsokat adjon hogy ne kaszinózzak meg miert nem csináltam így meg úgy, mert ezt már tudom, soha többet nem fogok többször feltölteni, csupán ahhoz kérek segitséget, hogy a vagyonom 20%ának elvesztése után hogyan tudnám lelkileg rendbe szedni magam, mert itt a nyár meg a sok program és bármikor boldog vagyok éppen és eszembe jut ez, akkor egy pár percre megint elszomorodok. Illetve ami még a régi korszakomnál volt, hogy ha le is szedtem 10ezret, es utána elbasztam a maradékot, sosem alltam le, mert valamiért kellett nekem ez a fajta izgalom, és ott tudtam meg, hogy kell nekem hogy játszak

2022. aug. 2. 01:13
1 2 3 4 5
 31/50 anonim ***** válasza:
34%
Szerintem ez a 2 madár,a 29-es,és a 30-as,sokkal sikeresebb lenne az èletben,ha ezt az enrgiát màsba fektetnè,nem pedig abba,hogy próbàljàk bizonygatni hogy a szerencsejátèk nyeresèges…
2022. aug. 12. 04:44
 32/50 anonim ***** válasza:
52%
Ugyan nem a "két madár" egyike vagyok, de hidd el, elég sikeresek vagyunk mi így is.
2022. aug. 12. 07:43
 33/50 anonim ***** válasza:
39%
31: senki nem próbálja bizonygatni hogy a szerencsejáték nyereséges, csak te egy mondatot nem tudsz értelmezni soha semmikor. Azt próbáljuk bizonygatni, hogy LEHET NYERESÉGES a játékosok pár százalékának, senki nem vitatja hogy a többség bukik rajta. Az a baj, hogy te a komolyabb kérdezőknek is elkezdesz okoskodni, hogy EZ MINDENKINEK VESZTESÉGES HOSSZÚTÁVON mert ezt úgy hívják hogy szerencsejáték. És ez egy barmság. Ráadásul olyan stílusban, ami miatt alapból komolyan vehetetlen vagy és látszik hogy értelmileg egy kicsit hendikepes vagy. "sokkal sikeresebb lenne az èletben" ki kezd így egy mondandót? :D Próbálsz személyeskedni meg lealacsonyítani miközben egy értelmes mondatot nem tudsz kipréselni...
2022. aug. 12. 09:45
 34/50 anonim ***** válasza:
0%
31 ugyan az az ember. Nincs kettő belőle. :D Nem kell bedőlni neki. Olyan nevetséges ahogy hazudozik itt össze vissza. :D
2022. aug. 12. 12:27
 35/50 anonim ***** válasza:
89%

Ti vagytok a nevetségesek, ostoba balfaszok. :D

Nem egy emberrel próbáltok vitatkozni. Én csak a 10, 12, 15, 18, 20, 22, 24, 28, 32 válaszokat írtam.

2022. aug. 12. 13:30
 36/50 anonim ***** válasza:
34%
A sok szerencsejátékkal nyert pénzt az agyukra ment...
2022. aug. 12. 14:39
 37/50 anonim ***** válasza:
39%
36: a hozzászólásaim tartalmára nem válaszolsz, mi? az nálad nem szokás.
2022. aug. 12. 15:15
 38/50 anonim ***** válasza:
89%
Persze, hogy nem szokás. Tök ostoba ez a fószer.
2022. aug. 12. 16:19
 39/50 anonim ***** válasza:
33 Nem lehetne, hogy esetleg nem egy 18 éves kamasz kérdése alatt óhajtod bizonygatni az érveidet? Tényleg nincs annyi eszed, ha mi lehet a következménye ennek? Vagy majd ha elveszíti a többi pénzét is állod a veszteséget, finamszírozod a "gyakorlását". Ugye nem? Akkor menj már innen a fenébe. Mert ÁRTALMAS vagy.
2022. aug. 12. 22:38
 40/50 anonim ***** válasza:
TE vagy az ártalmas te ostoba hülye. :D Gyakorolni lehet pénz nélkül is.
2022. aug. 13. 09:25
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!