Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Szerencsejáték veszteség után...

Szerencsejáték veszteség után hogyan lehetne lelkileg felépülni?

Figyelt kérdés
Szóval röviden tömören mar 1 éve roulettezek online , es mindig csak 10ezret toltok fel, 20ezernél leszedem a maradek 10 elmegy, aztan megint toltok fel 10et es igy tovabb. Ez ment egy ideig aztan most viszont rakaptam egy uj technikara, es ezert 40ezret toltottem fel, amivel el us jutottam 73ezerig, aztan lenullázódtak, majd feltöltöttem még 22ezret hogy visszaszerezzem, de az is elment. Tehát 1 nap alatt -62.000Ft. 18 éves vagyok csak ezért fáj ez nekem nagyon, mert kb ossz vissz volt 300ezrem amiből nost 62 eltűnt és nagyon fáj. Nem arra kérek senkit hogy tanácsokat adjon hogy ne kaszinózzak meg miert nem csináltam így meg úgy, mert ezt már tudom, soha többet nem fogok többször feltölteni, csupán ahhoz kérek segitséget, hogy a vagyonom 20%ának elvesztése után hogyan tudnám lelkileg rendbe szedni magam, mert itt a nyár meg a sok program és bármikor boldog vagyok éppen és eszembe jut ez, akkor egy pár percre megint elszomorodok. Illetve ami még a régi korszakomnál volt, hogy ha le is szedtem 10ezret, es utána elbasztam a maradékot, sosem alltam le, mert valamiért kellett nekem ez a fajta izgalom, és ott tudtam meg, hogy kell nekem hogy játszak

2022. aug. 2. 01:13
1 2 3 4 5
 21/50 anonim ***** válasza:
Olyan hazugságot írsz ide amilyet akarsz. :) De ha dúsgazdag lennél a szetencsejátékból most a temgerparton nyaralnál nem itt töltenéd a napjaid. :) Nézd hülyének a haverjaidat. Ők talán még bekajálják ezt a dumát
2022. aug. 9. 19:17
 22/50 anonim ***** válasza:
54%

Voltam már idén pár tengerparton. Dolgozni is kell valamikor, nemde?

Tényleg nagyon korlátolt vagy. Szerinted miért korlátoznak a fogadóirodák, ha úgy is mindig ők nyernek hosszútávon? :)

2022. aug. 9. 22:42
 23/50 anonim ***** válasza:
57%
Szerinted ha meglehet élni szerencsejátékból,akkor miért nem minden második ember ebből él?Szerinted ha lehet profitálni szerencsejárékkal hosszútávon,akkor miért nem ment még csődbe egy fogadóiroda se?Szerinted miért van több milliárdos bevétele a szerencsejáték zrt.-nek?
2022. aug. 9. 23:06
 24/50 anonim ***** válasza:
69%
Azért, mert nem könnyű ebből megélni. Orvoslásból is meg lehet élni. Bíráskodásból is meg lehet élni. Miért nem abból él minden ember? Azért, mert nem könnyű :)
2022. aug. 10. 00:20
 25/50 anonim ***** válasza:

Dolgozni is kell valamikor? :D Ezek szerint mégsem lehet megélni szerencsrjátékból? :D

"Azért mert nem könnyű" akkor mi a jóistenért ajánlgatod ezt egy 18 éves kisrácnak aki épp most vesztette el a megtakarított pénze jelentős részét. Hátha elvesziti az összeset? Aztán kölcsön kér és azt is elveszíti csak azért mert te erre bíztattad? Nagyon könnyű megvezetni ezt a korosztályt. Baromi felelőtlen amit csinálsz.

2022. aug. 10. 10:12
 26/50 anonim ***** válasza:
73%
Hosszutavon nem szerencsejatek a poker en is backelt jatekos voltam. Sokal tobb ertelmet latom ha megtanul pokerezni mintha rulleten szorja el a penzet. Egyebkent szerinted ha valoban szerencsejatek a poker, akkor hogy lehet az hogy a poker tornakon szinte mindig ugyanazokat az arcokat latod? Mindig szerencsejuk van? Olyanhoz ne szolj hozza amihez nem ertesz.
2022. aug. 10. 12:49
 27/50 anonim ***** válasza:
Te se szólj hozzá mert nem az volt a kérdés amit itt előadsz. Nehéz felfogásod lehet.
2022. aug. 10. 16:11
 28/50 anonim ***** válasza:

Ebből élek te balfék. Látszik, hogy lövésed sincs az egészről :D

Szerinted abból áll ez, hogy felkelek délelőtt tízkor, megnézem az emailt, hogy mi majka mai tippje, vagy a levy1992 mit küldött a messengeren, megrakom, és dől a lé? A sportfogadás és a blackjack bizony qrva kemény munka lesz, ha meg akarsz belőle élni.

Azért ajánlgatom, mert nekem volt eszem az ő korában, és sokat jelentett volna egy bíztató névtelen fórumozó is, mert annyi akadályba ütköztem, hogy egy évig teljesen kiszálltam az iparból. Ráadásul egy generációhoz tartozunk a sráccal, pár évvel vagyok idősebb nála, hadd lássam már el tanáccsal. Ez nem felelőtlenség.

2022. aug. 10. 19:32
 29/50 anonim ***** válasza:
Vicces, hogy ez a 2,5 pipás hülyegyerek minden szerencsejátékos kérdésnél okoskodik, hogy "szerencsejáték és hosszútávon bukni fogsz"... és nincs egy darab érve se, egyszerűen semmiről nem tud írni csak ismétli önmagát mint egy idióta, hogy "nevében is benne van hogy szerencsejáték"... és még azt is képes leírni, hogy a pókeren is hosszútávon mindenki bukóban van... és persze lehet jelenteni, de egy admin sem képes kitiltani innen, simán szétveri az összes fogadós kérdést...
2022. aug. 11. 23:59
 30/50 anonim ***** válasza:

Édes istenem...

"Szerinted ha meglehet élni szerencsejátékból,akkor miért nem minden második ember ebből él?Szerinted ha lehet profitálni szerencsejárékkal hosszútávon,akkor miért nem ment még csődbe egy fogadóiroda se?Szerinted miért van több milliárdos bevétele a szerencsejáték zrt.-nek?"

1. Azért, mert ahogy programozásból sem képes megélni mindenki, úgy szerencsejátékból sem (és most itt a sportfogadásra és a pókerre gondolok, nem a nyerőgépre). Barátom fogadd el, hogy bizonyos % (nagyon kevés) meg tud ebből élni. Ez tény, nem pedig ilyen barom logika mint amit te is birtokolsz.

2. Mert nagyon kevés % él meg, már alapból nagyon kevés % nyereséges, és a soft irodák (nyilván fingod nincs mi ez, mert egy google keresést nem ejtettél meg életedben) tiltják a nyereséges fogadókat egy idő után.

3. Mert a többség bukik, azért. Hatalmas ész kell hogy megválaszold ezeket a kérdéseket.

2022. aug. 12. 00:02
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!