Szerencsejáték veszteség után hogyan lehetne lelkileg felépülni?
Voltam már idén pár tengerparton. Dolgozni is kell valamikor, nemde?
Tényleg nagyon korlátolt vagy. Szerinted miért korlátoznak a fogadóirodák, ha úgy is mindig ők nyernek hosszútávon? :)
Dolgozni is kell valamikor? :D Ezek szerint mégsem lehet megélni szerencsrjátékból? :D
"Azért mert nem könnyű" akkor mi a jóistenért ajánlgatod ezt egy 18 éves kisrácnak aki épp most vesztette el a megtakarított pénze jelentős részét. Hátha elvesziti az összeset? Aztán kölcsön kér és azt is elveszíti csak azért mert te erre bíztattad? Nagyon könnyű megvezetni ezt a korosztályt. Baromi felelőtlen amit csinálsz.
Ebből élek te balfék. Látszik, hogy lövésed sincs az egészről :D
Szerinted abból áll ez, hogy felkelek délelőtt tízkor, megnézem az emailt, hogy mi majka mai tippje, vagy a levy1992 mit küldött a messengeren, megrakom, és dől a lé? A sportfogadás és a blackjack bizony qrva kemény munka lesz, ha meg akarsz belőle élni.
Azért ajánlgatom, mert nekem volt eszem az ő korában, és sokat jelentett volna egy bíztató névtelen fórumozó is, mert annyi akadályba ütköztem, hogy egy évig teljesen kiszálltam az iparból. Ráadásul egy generációhoz tartozunk a sráccal, pár évvel vagyok idősebb nála, hadd lássam már el tanáccsal. Ez nem felelőtlenség.
Édes istenem...
"Szerinted ha meglehet élni szerencsejátékból,akkor miért nem minden második ember ebből él?Szerinted ha lehet profitálni szerencsejárékkal hosszútávon,akkor miért nem ment még csődbe egy fogadóiroda se?Szerinted miért van több milliárdos bevétele a szerencsejáték zrt.-nek?"
1. Azért, mert ahogy programozásból sem képes megélni mindenki, úgy szerencsejátékból sem (és most itt a sportfogadásra és a pókerre gondolok, nem a nyerőgépre). Barátom fogadd el, hogy bizonyos % (nagyon kevés) meg tud ebből élni. Ez tény, nem pedig ilyen barom logika mint amit te is birtokolsz.
2. Mert nagyon kevés % él meg, már alapból nagyon kevés % nyereséges, és a soft irodák (nyilván fingod nincs mi ez, mert egy google keresést nem ejtettél meg életedben) tiltják a nyereséges fogadókat egy idő után.
3. Mert a többség bukik, azért. Hatalmas ész kell hogy megválaszold ezeket a kérdéseket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!