Kell segítség? Érzékeny téma lehet, saját felelősségre! (fő a biztonság)
Figyelt kérdés
Olykor előfordul, hogy elborul az agyam, és teljes erőmből megütöm magamat. Nem mások előtt. Néha beugrik annak a gondolata, hogy szúrjam meg magamat egy éles tárggyal, vagy égessem meg magamat, és nem tudok tőle szabadulni. Csak pár perc múlva múlik el.
Nem kamu, és csak azért kérdem, mert nem tudom, hogy komoly lehet-e.
2022. júl. 30. 17:44
11/25 A kérdező kommentje:
Nem azérte kérdeztem, de értem miből gondoltad. Megnyugtató, ha tudom, vagy legalábbis van elképzelésem a gondjaim nevéről, vagy arról, hogy tényleg valósak-e. És külön "jó", hogy nem vagyok vele egyedül, ha ez tényleg az. Köszönöm.
2022. júl. 30. 18:15
12/25 A kérdező kommentje:
Köszi 18:14-es!
2022. júl. 30. 18:16
13/25 anonim válasza:
Hogy merül fel benned, hogy önmagad ütlegelése, szúrása, égetése lehet normális?????
14/25 A kérdező kommentje:
Magától tehát nem múlna el? Ha csak elfojtanám, vagy ilyesmi? Nem növöm ki?
2022. júl. 30. 18:17
15/25 A kérdező kommentje:
18:17-es nem feltétlenül gondolom, hogy normálos, de abban nem voltam biztos, vajon kell-e vele kezdeni valamit, vagy ez is csak olyan átlagos dolog, mint a hangulatingadozások kamaszoknál.
2022. júl. 30. 18:20
16/25 A kérdező kommentje:
*normális, siettem, pardon
2022. júl. 30. 18:20
17/25 anonim válasza:
Atyavilág!
Elfojtani nem lehet tudatosan. Elnyomni lehet a cselekvést, de a késztetés feszültsége akkor is ott van. Aztán egyszercsak véletlenül mást találsz el vele. Mért nőnéd ki, ez egy nadrág?
18/25 A kérdező kommentje:
Másokat nem bántanék. Az egyik okom amiről tisztán tudok pont az, hogy nem akarom a tetteimmel és szavaimmal mások érzéseit sérteni. Sem a testi épségüket, de ez a felvetésed szempontjából mellékes.
2022. júl. 30. 19:19
19/25 A kérdező kommentje:
Előbb zárkóznék teljesen be.
2022. júl. 30. 19:21
20/25 A kérdező kommentje:
Vajon mitől tud ez kialakulni?
2022. júl. 30. 19:22
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!