Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Szerintetek ez valami pszichés...

Szerintetek ez valami pszichés zavar lehet ?

Figyelt kérdés

Egyik hétvégén a kocsmában egy férfi nem akart leszállni rólam. Folyton inni akart velem amit én visszautasítottam többször is. Aztán a vége ennek az lett, hogy azt mondta nekem, hogy ,, ha nem iszol velem megfogom a segged, eldöntheted”. De én továbbra sem akartam inni vele és mikor nem figyeltem tényleg megfogta a fenekem. És sajnos mostanában elég sok ehhez hasonló dolog ért.

Nem tudom, hogy ennek hatására, de teljesen ki vagyok fordulva magamból én is. Van mikor rendes undort érzek a férfiak iránt meg van amikor csak azért mert helyesnek ítélek meg valakit olyan fellángolásaim lesznek, hogy az nem igaz. Hozzá teszem van fiúm.

És pont ettől zavar az egész. Nem voltam soha ilyen. Tetszettek meg fiúk, de nem éreztem késztetést arra, hogy lépjek felé mert ott volt bennem, hogy van barátom.

Most meg…Megtetszik egy fiú ( ami most már mindennapos ) akkor alig bírom vissza fogni magam. Közelebb akarok menni hozzá, hogy érezzem a közelségét, ha valamiért le kell hajolnom azt úgy teszem, hogy ő ,,szexinek” gondoljon meg ilyenek. És hiába érzem, hogy nem kéne nem tudom nem csinálni. Aztán haza jövök akkor bőgök meg nyugtatózom magam mert olyan bűntudatom van, hogy nem bírom elviselni. Megbízhatatlannak érzem magam és bár mással nem tudnám elképzelni az életem mégis pont vele csinálom ezt.

Mi ez és miért történik velem?

El mondjam a barátomnak vagy ne? Mit tegyek a lelkiismeretemmel, hogy nyugodt legyen?

Köszönöm a segítő válaszokat nagyon !

19/L

2022. júl. 30. 01:49
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
65%
Te is tudod, hogy ezt egy pszichiáternek kéne mesélned, nem a kanodnak meg a Gyakori népének.
2022. júl. 30. 02:24
 2/17 anonim ***** válasza:
70%
Szerintem is érzelmek rendberakása szempontjából is menj pszichológushoz.
2022. júl. 30. 04:17
 3/17 anonim ***** válasza:
70%

Mi a francot keresel egy kocsmában, részeg, seggfogdosós emberekkel? Nincs ott senki, aki rád szólna, hogy elég?

Ha meg minden nap más tetszik meg, és teszed-veszed magad, akkor a jelenlegit nem szereted, engedd el, mindketten sokkal boldogabbak lesztek!

2022. júl. 30. 04:18
 4/17 anonim ***** válasza:
70%
Pszichológus!!!!
2022. júl. 30. 10:58
 5/17 A kérdező kommentje:
De ezekkel még nem csaltam meg őt ugye?
2022. júl. 30. 11:51
 6/17 anonim ***** válasza:
100%

Ezt hívják kamaszkornak 19 éves vagy túltengnek benned a hormonok. Ebben a korban ez teljesen normális. Ilyenkor a lanyokat semmi más nem erdkeli csak a fiúk a fiúkat meg a lányok. Nem kell elmondani semmit a párodnak mert nincs mit. A nyugtatót meg honnam szeded? Na az az amit nem kéne mert attól fogsz begolyózni.

Semmi szükséged nincs rá, ez egy természetes állapot nem kell megijedni tőle meg sírdogálni sinxs miért. Majd kinövöd. Ha valaki erőszakoskodik veled azt viszont tanuld meg kezelni. Pl felállsz és otthagyod, vagy elküldöd a francba vagy sehítséget kérsz. Nem várjuk meg amíg megfogják a fenekünk!

2022. júl. 30. 15:15
 7/17 anonim ***** válasza:
100%
Kamaszkornak hívják majd elmúlik. A nyugtató nem cukorka kislány. Nem jó eszegetni mert gyagya leszel tőle.
2022. júl. 30. 15:16
 8/17 A kérdező kommentje:

A nyugtatót csak a szorongásaim oldására szedem. Meg akarom előzni a pánikrohamokat. Depresszióval és szorongásos zavarral kezelnek, innen van a gyógyszer. De minden éven emelik az adagom. Tudom én is, hogy nem cukorka. De nem ez a lényeg, ezt csak azért mondtam, hogy összeálljon a kép.

De most ettől azért valamivel jobban érzem magam, hogy azt írjátok, hogy ez normális. Engem nagyon zavartak ezek a dolgok mert nem bírtam ellene tenni semmit és megbízhatatlannak éreztem magam. Volt a mostani előtt egy 3 éves kapcsolatom is, de akkor még ilyen érzések nem kavarogtak bennem. Ezt a kapcsolatot nem akarom elrontani semmivel mert tényleg nagyon szeretem a barátom. És lehet pont ezért görcsölök rá az egészre így. Pedig nincsenek nagy elvárásai felém…Sőt. Pont ezért nem akarok hülyeséget csinálni. De amikor ez rám jön teljesen úgy érzem, hogy elmentek otthonról. Mintha egyszerre akarnék élni meg tartós kapcsolatot. Pedig amúgy meg nem vágyom semmi ilyenre, hogy 2 hetente cserélgessem a partnereim

2022. júl. 30. 19:45
 9/17 anonim ***** válasza:
53%
Ha ezegnyugtat én is pont így éreztem magam ennyi idősen. Szerettem tényleg a párom de annyi mindenki más is vonzó meg érdekes volt és elveztem is hogy megnéznek meg flörtölnek velem. Sajna én nem tudtam ellenállni és néha félre is léptem. Ez ilyen. Aki nem érez semmit azzal van a baj. Tényleg le ijedj meg ettől. Ez nem megcsalás csak a hormonok. Viszont ha annyira nem szereted a barátod vagy szétmentek talán érdemes egy ideig nem keresni komoly kapcsolatot és kicsit kiélni magad. Nekem volt egy ilyen időszakom. És utána elmúlt belefáradtam és már nem vágytam az ismerkedésre.
2022. júl. 30. 20:20
 10/17 anonim ***** válasza:

Gondolom csinos lány vagy és megnéznek sokan. Semmi baj nincs azzal ha ezt élvezed és örülsz neki. Fiatal vagy mikor forduljanak utánad ha nem most. :) Hogy te is megnézel csinos fiúkat attól nem kell bűntudatot érezni. Természetes hogy megnézed ami szép. Szerintem kicsit nyugodtan flörtölj is. A te korosztalyod önbecsülésének erre szüksége van. De ha meg akarod tartani a párod akkor a randevúi és csókig azért ne juss el.

Ne dramatizáld túl, mások is így éreznek ebben a korban nem pshichés zavar. :)

2022. júl. 30. 20:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!