Depressziós anyukák, ti hogyan birkóztok meg a hétköznapokkal?
Figyelt kérdés
2 gyermekem van és most nagyon utolért a depresszió. Sajnos sokszor türelmetlen vagyok velük, pedig nagyon szeretem őket. Nehézkesen végzem a feladataim is. Igazán a mindennapi felnőtt társaság hiányzik a legjobban. Mit tesztek, amitől jobb lesz?2022. júl. 29. 10:49
2/8 anonim válasza:
Bocsi, hogy úgy válaszolok, hogy nem vagyok anyuka, viszont egy depressziós anya mellett nőttem fel, szóval némi tapasztalatom van.
Ha tudsz keress segítséget, nagyszülők, vagy bárki, aki heti 1-2 alkalommal tud pár órát vigyázni a gyerekekre, amíg te csinálsz valami gyerekmentes kikapcsolódást (nem otthon). Ha ez adott és nem segít, akkor én azt ajánlanám keress legalább pár alkalomra egy pszichológust, akivel kibeszélheted az érzéseid és tanácsot is adhat hogyan kezeld azokat.
3/8 A kérdező kommentje:
Sajnos nem tudom kire hagyni őket.
2022. júl. 29. 11:03
4/8 anonim válasza:
Bébiszitter nem jöhet szóba? Más megoldás szerintem nincs.
Anyám a munkába menekült, természetesen ott is kiégett... Aztán ráment a házassága és a velem való kapcsolata is.
5/8 A kérdező kommentje:
Nem tehetem meg hogy bébiszitter vigyázzon rájuk. A férjem támogat és megért, de mégis nagyon benne vagyok. Van időpontom már orvoshoz.
2022. júl. 29. 11:12
6/8 anonim válasza:
Ja a bébiszitter nem feltétlenül "hivatalosan" értem. Hanem pl nekünk kiskoromban volt a szomszédban egy 15-26 éves lány, akiért én 5-6 évesen rajongtam :D és pl tök jó lett volna ha anyám engedi hogy átmenjek hozzájuk, a lány is vállalta volna, mondjuk akkoriban egy ezresért simán elvállalt volna és mindenki jól járt volna.
7/8 anonim válasza:
Ja oké. Sajnos más ötletem nincs
8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
2022. júl. 29. 13:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!