Miért hallucináltam, be, hogy megüt az apukám?
Figyelt kérdés
Ültem és telefonoztam, mikor éreztem az ütést és a fájdalmat.
(Nem bántott a valóéletben.)
2022. júl. 28. 22:44
21/45 A kérdező kommentje:
Háziorvosnál voltam, meg további vizsgatokon, nincs testi bajom.
Mentálisat is kétlem, mert leesik, hogy hallucináció.
2022. júl. 29. 11:52
22/45 anonim 

válasza:

Attól még lehet mentális oka. Ne félj a pszichiátertől, kezeltesd mielőtt veszélyes leszel másokra.
23/45 A kérdező kommentje:
Miért lennék veszélyes másokra?
2022. júl. 29. 12:16
24/45 anonim 

válasza:

Hallucinálsz ember. a skizofréniától kezdve ez bármi lehet. Akármikor bekattanhatsz, és átmehetsz paranoidba, ami ön-és közveszélyes állapot. Ha kivizsgáltak, hova irányítottak tovább? És ne mondd hogy nem küldtek tovább, mert sorozatos hallucinációval ezt tuti nem csinálják meg.
25/45 A kérdező kommentje:
Nem mentem el.
2022. júl. 29. 12:21
26/45 A kérdező kommentje:
Nem akarok elmenni pszichiáterhez.
2022. júl. 29. 12:22
27/45 anonim 

válasza:

Tehát zéró a betegségtudatod, ez mentális gondra utal. Mitől félsz? Beszél veled tíz percet, kapsz gyógyszert hogy ne hallucinálj. Pár nap múlva visszamész hogy beállt-e, ennyi. Mit hiszel, mit csinál veled a pszichiáter? Nem fog semmire kényszeríteni.
28/45 anonim 

válasza:

Ezen kizárólag gyógyszerrel lehet segíteni és ez a pazichiáter szakterülete. Semmilyen más orvos, pszichológus, hókuszpókusz nem oldja meg. Lehet, hogy átlagos napokon úgy érzed, mintha ura lennél a helyzetnek, tipikusan, mint a bántalmazott nők, viszont lesznek olyan napok, amikor a kontroll kicsúszik a kezedből és annak beláthatatlan következményei lehetnek. Kezeletlenül az ilyen rosszabbodni szokott.
29/45 anonim 

válasza:

26: már ez is alátámasztja, hogy mentális beteg vagy. MErt nincs betegségtudatod, nem akarsz szakorvoshoz forulni.
Hidd el, hogy jobban jársz, ha időben diagnosztizálnak, és kapsz rá megfelelő terápiát, mint hogy bekattansz, és olyasmit csinálsz, amivel örökéletre zárt osztályra visznek, vagy IMEEI-be....
30/45 A kérdező kommentje:
Túlreagáljátok.
2022. júl. 29. 13:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!