Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Miért hallucináltam, be, hogy...

Miért hallucináltam, be, hogy megüt az apukám?

Figyelt kérdés

Ültem és telefonoztam, mikor éreztem az ütést és a fájdalmat.

(Nem bántott a valóéletben.)

2022. júl. 28. 22:44
1 2 3 4 5
 11/45 anonim ***** válasza:
29%
Na várj, rendszeresen pszichotikus szakaszaid vannak, de nem látott orvos? Ne szórakozz. Miért nem mentél? Drog miatt hallucinálsz, nem beteg vagy?
2022. júl. 28. 23:42
 12/45 A kérdező kommentje:
Nem drogozom, írtam.
2022. júl. 28. 23:44
 13/45 anonim ***** válasza:
43%
Akkor SÜRGŐSEN doki, mielőtt eldurvul a dolog.
2022. júl. 29. 00:27
 14/45 anonim ***** válasza:
89%
Még azt sem tudhatod mentális, vagy szervi ok miatt hallucinálsz-e
2022. júl. 29. 00:27
 15/45 anonim ***** válasza:
69%
"Ha a hallucinációnak szervi oka van, akkor az érintettek jellemzően beszámolnak téves képzeteikről, és tisztában vannak vele, hogy nem valósak."
2022. júl. 29. 00:39
 16/45 anonim ***** válasza:
43%

AZONNAL menj dokihoz! Ez nem játék! ű

Mi lesz ha másfélét fogsz hallucinálni, és esetleg másokat bántasz öntudatlanul???

2022. júl. 29. 08:43
 17/45 A kérdező kommentje:

Milyen szervi okok lehetnek?

Nálam 1-2 éve már fennáll.

2022. júl. 29. 09:23
 18/45 anonim ***** válasza:

Jézusom... Most komolyan miért nem mentél orvoshoz? Vagy miért nem vittek a szüleid? Amúgy anyagcsere-begetségetől olyanokig (agyi rendellenesség, daganat) amibe belehalhatsz több minden okozhatja.

"Van több olyan testi betegség is, amely szintén eredményezhet hallucinációt. Erre a legegyszerűbb példák azok a problémák, amelyek lázzal járnak, amely ugyanis önmagában is okozhat téves észlelést. Hallucináció ideggyógyászati betegségek, agydaganatok és anyagcserezavarok miatt is jelentkezhet"

2022. júl. 29. 09:27
 19/45 anonim ***** válasza:
#17: Ezt innét mi nem fogjuk neked diagnosztizálni, kénytelen leszel orvoshoz menni vele. Ott majd kikérdeznek mindenféléről, hogy alszol, mennyire stresszelsz, van-e más panaszod, stb. Ha korrekt diagnózist akarsz, akkor a lehető legpontosabban és teljeskörűen fogalmazd meg az összes panaszod az esetleges lúdtalpadtól a korpás hajadig. Lehet, hogy valamilyen keringészavar, góc, daganat, alvási apnoe, stb. van a háttérben, de lehet mentális betegség is.
2022. júl. 29. 09:35
 20/45 anonim ***** válasza:
43%
17: nem szervi, hanem mentális!
2022. júl. 29. 09:41
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!