Rettegek a saját szabadidőmtől, mit tegyek?
Tudom, nem éppen ez az ideális hely a segítség kérésre, de hátha... sajnos nem engedhetem meg magamnak anyagilag, hogy szakemberhez forduljak.
A problémám az, hogy rettegek a saját szabadidőmtől. Minden nap meló vége felé már jön a gyomorgörcs, hogy itthon leszek és nem dolgozni kell. Mert ha épp nem a munkámat végzem, nem robotüzemmódban vagyok, akkor minden olyan szürke, sivár, érdektelen, üres. Lehet ez házimunka, bevásárlás, de már a hobbijaimat sem élvezem. A hétvégék mikor több idő jut magamra mégrosszabbak. Próbálom lefoglalni magamat, új hobbikat is kerestem, de minden olyan érdektelen, üres. Kifejezetten rossz érzés, hogy semmi sem tud érdekelni, semmi sem hat meg, csak ez a folytonos kellemetlen üresség érzés. Ez még barátok mellett is jelen van, egyszerűen eltűnt a világ színe. Mára ott tartok, hogy csütörtök van és rettegek a hétvégétől, hogy megint itt fog enni a fene. Ha kimozdulok akkor is ez van. Nemhogy nem élvezem az életet, de még rosszul is esik.
Nemtudom mitévő legyek. Nagyon elkeserít ez az egész. Nem látom a kiutat és már közel 1 éve tart ez az állapot.
35/F
12 ha már nincs más megoldás keressünk képzeletbeli barátokat :D
Kérdező nem érdekel se a történelem valamelyik része se az állatvilág se a kirándulás a természet szépségei, se a világűr se a pszichológia? Kiváncsiságból kérdezem mert olyan elképzelhetetlen ez az állapot.
Dede érdekel, sőt nagyon is sokminden érdekelt eddig. A történelem, csillagászat, vallások, élővilág, tudomány, filozófia, antropológia, paleontológia stb. stb. Rengeteg hobbim volt eddig, olvasás, kerékpározás, videojáték, túrázás, kirándulás, film/mozi, de újakat is kipróbáltam pl. rajzolás, kutyás tevékenységek, de idén elindult bennem ez s folyamat és egyre rosszabb. Mára ott tartok, hogy egyszerűen nemcsak minden színtelen, de kifejezetten üresnek élek meg ami nagyon rossz érzés. Itt a hétvége, itthon ülök, főzök, porszívózok és azt várom mikor kell menni dolgozni, hogy robotba kapcsolva ne érezzem ezt a kínt.
Nemtudom mi ez, nem értem honnan jött, nem tudok vele mit kezdeni. Tudom, hogy ezzel szakemberhez kellene mennem, de arra nincs pénzem. :-/
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!