Aki a videóba szerepel aspergeres?
Figyelt kérdés
Pszihológiát tanulok és fel kell ilyen betegségeket ismernem. Aki ebbe a videóba beszél aspergeres szted? Vagy csak én látom annak?
2022. júl. 24. 23:09
A kérdező szavazást indított:
Nem értek hozzá
Sztem nem az teljesen átlag
Picit fura de nem az sztem
Sztem az de nem merném azért rámondani
Határozottan az. Látszik rajta
22 szavazat
1/7 anonim válasza:
az asperger pont nem az amit ránézésre meg tud állapítani bárki
3/7 anonim válasza:
"Pszihológiát tanulok" Ahhoz először le kellene tudni írni helyesen a szót.
1. Az autizmus nem betegség.
2. Semmilyen állapotot nem lehet diagnosztizálni egyetlen (sem több) videóból, így kétlem, hogy valaki azt kérte tőled, hogy egy videóról ítéld meg, kinek milyen fejlődési zavara van.
4/7 anonim válasza:
Nem, szerintem a videóban szereplő fickó álmos. Beszél is róla. Pszichológusként legelsősorban azt kell megtanulnod, hogy odafigyelj arra, amit valaki mond. Meg azt is, hogy egy félperces vidi alapján senkit nem diagnosztizálunk.
6/7 anonim válasza:
1.) Aki még írni sem tud rendesen, annak nincs keresnivalója a felsőoktatásban.
2.) Egy pszichológus, vagyis bölcsész nem kompetens eldönteni ki autista és ki nem. Pszichiáter szakorvosnak kéne lenned például
3.) Az autizmus nem betegség, hanem állapot
7/7 anonim válasza:
Ennyiből nem derül ki, ha tippelni kéne akkor inkább simán alváshiány :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!