Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Játék és okostelefon függősége...

Játék és okostelefon függőséget lehet kezelni korlátozási módszerekkel, vagy a teljes elvonás örökre a megoldás hosszútávon?

Figyelt kérdés
2022. júl. 24. 22:40
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
79%
Akkor dobd ki az ablakon a gépet, úgyis az a menő.
2022. júl. 24. 23:04
 12/19 anonim ***** válasza:
ez ilyen az elején fájni fog. mint minden függőségnél. de meg kell tanulnod kontrollálni.
2022. júl. 24. 23:07
 13/19 anonim ***** válasza:
Azt kellene kideríteni, hogy mit próbálsz pótolni a túlzásba vitt játékkal. Amúgy pszichológus tud segíteni, de ha nem megy a munka, család(?), háztartás rovására, szerintem nincs akkora baj. Csak ügyelj arra, hogy mozogj, hátadra figyelj oda, mert nagyon szar lehet később. Viszont ha mondjuk család mellett is inkább egyedül játszol, vagy mondjuk haverok/barátok "kárára", ott tényleg lehet valami komolyabb dolog a háttérben. Én akkor menekültem hasonló dolgokba (állandó játék, kedvenc fantasy regénysm újra és újraolvasása), mikor gondjaim voltam (értsd: kezdetben csak hangulatingadozások, mert kezdtem kényelmetlenül érezni magam a saját világomban, későb major depresszió).
2022. júl. 25. 01:59
 14/19 A kérdező kommentje:

Nincsen családom, egyedül élek. Barátaim sem.

Sok szabadidőm annál inkább.

2022. júl. 25. 10:02
 15/19 anonim ***** válasza:
az nem baj ha játszol csak tarts mértéket.
2022. júl. 25. 10:19
 16/19 A kérdező kommentje:

Igen. Be is tudom tartani, viszont utána egész nap sóvárgok, miért ilyen keveset játszhatok :(

És ez egy igen rossz kozerzetet okoz.

2022. júl. 25. 10:37
 17/19 A kérdező kommentje:

Egyébként egzisztenciam rossz. Végzettségem egy érettségi csak.

Tobb mindenbe belefogtam, de mindenben csúfosan elbuktam.

Lehet emiatt van a gépezéses kompenzálás.

2022. júl. 25. 18:49
 18/19 anonim ***** válasza:
Bányássz bitcoint
2022. júl. 25. 18:52
 19/19 anonim válasza:
Lehet
2022. aug. 20. 20:29
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!