Hogyan taszíthatnám őket? Hogyan lehetnék sokkal erősebb nuk?
Figyelt kérdés
Nagyon sokszor, mindig megtalálnak a nárcisztikus emberek, hogyan védhetném meg magam teljesen, hogy egy karcolást se tudjanak ejteni rajtam?ma 17:14
1/5 Jenni és Molli skzio kalandjai válasza:
Mind az egyik félnek addig van igaza mig a másik fél megjelenik és ö is el mondja az álláspontját hogy ne hogy féligazságon lovagoljanak az emberek,mert tőrekednünk kell a teljes igazságra hogy ne legyünk megtévesztve! Nem az a fontos hogy az ember ur vagy szolga arról gyümölcse itél!
2/5 A kérdező kommentje:
Sajnálom de ez nem igaz.Amikor a tényeken szembehatol és csak bántó leúzó beszédet mond, minél értéktelenebbnek mutatva ott ez amit mond semiképp sem érvényesül. Ez akkor működik ha egy normális emberrel beszélek, ez más teljsen más.
ma 17:41
3/5 A kérdező kommentje:
Kére ne adjon rossz tanácsot, szerinem a jó szándék vezérli , de nárcisztikus emberrel nem működik.
ma 17:43
4/5 A kérdező kommentje:
Kérem*
ma 17:43
5/5 Jenni és Molli skzio kalandjai válasza:
Én telli reményekkel költöztem abba a városba . Nem tuttam mi az a nárcizmus de én is olyan voltam csak jo indulattu . A skziofreniarol semmi de az autistakat felismertem mindig . Azt meg is sajnáltam (???) egy kicsit tallan . az volt a hiba .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!