Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Megfogom tenni, hogy öngyilkos...

Megfogom tenni, hogy öngyilkos leszek, vagy nem merem úgysem megtenni?

Figyelt kérdés

Szép jó estét mindenkinek. Most pokollá ment az életem, biztos bűnözőnek mondtok majd, meg is érdemlem, szidjatok le, viszont én vállalom, hogy megkérdezem, hogy szerintetek féljek e magamrtól vagy, nem. Az öngyilkosság és annak beszéde nem bűncselekmény. Két éve Ausztriából jöttünk a sofőr ismerősöm nagy mennyiségű kábítószert csempészett be az országba. Mondta, hogy pakoljunk az én táskámba is. Bűntárs voltam a csempészetben. Nem tudom, hogy de Budapesten rendőrök vártak, akik razzia keretében lekapcsoltak, mai napig nem tudom, hogy tudták-e, hogy megyünk. Sofőr 10 évet kapott, de ő előzetesben van attol a naptól fogva, mostmár az előzetest letöltendőre változtatták. Engem elengedtek a rendőrségről, viszont én is el lettem ítélve 3 év letöltendőre jogerősen. Az ítélet most volt július 12-én. Nos büntetlen előéletem van, soha nem volt ügyem, kábítószert soha nem fogyasztottam, csak egy díler bűnözőnek segítettem. Mindegy, jogosan megérdemlem, mert szándékosan segítettem az elrejtésében, csempészésben. Most, hogy jogeròs lett, mondták a bíróságon, hogy az értesítés, ha megjön, be kell vonulnom, mert ha nem elveszítem a kedvezményt. Tegnap kérdeztem az ügyvédemet, hogy mikor körűl várható az értesítő, azt mondta, hogy nagyon hamar és a bevonulás egy hónapon belűl meg fog történni.

13 éves korom óta 26 éve nyugtatót és hangulatjavítót szedek, pszichiáterhez járok, mentálisan beteg vagyok. Most egy hete gondolkodom az öngyilkosságon, mert én nem birom a bezártságot, nem fogom kibírni a börtönt. Inkább a halál. Élni szeretnék, mert szeretek élni mint a többi ember, viszont ha be kell menni, inkább a halált választom. A héten sokat gondoltam arra, hogy milyen érzés, ha egy vonat elé ugrok, nem érzek semmit, hamar túl leszek rajta, vagy ha a hatodikról kiugrok, gyorsan túl leszek-e rajta, nem e fogom érezni. Arra jutottam, hogy nem merném megtenni, nagyon félnék tőle, hatalmas bátorság kell hozzá, aki meg akarja tenni, van meg volt, aki megtette, szóval vannak bátrak. Én nem merem megtenni, de élni sem akarok, nagyon ki vagyok bukva. Mindig is depressziós voltam, mostanában nagyon. Egyre komolyabban gondolom ezt a dolgot. Mit gondoltok, szerintetek megteszem, vagy ha félek tőle, úgysem fogom merni megtenni az öngyilkosságot?

2022. júl. 23. 23:08
 1/10 anonim ***** válasza:
97%
Remélem hogy nem mered megtenni.
2022. júl. 23. 23:15
 2/10 anonim ***** válasza:
41%
Én a 3 év miatt biztos hogy nem lennék öngyilkos ilyen apróság miatt kár megölni magadat. Többször voltam börtönben elöször szokatlan de hozza lehet szokni söt jokat lehet mulatni bent ki lehet gyurni magadat be lehet csempészni cuccot kajat kapsz telefont is be tudgyak csempészni szolhat a zene télen is melegbe vagy uj barátokra lelsz szoval nem rossz a hangulat nem panaszkodom olyan mint egy nyaralás. 2 dik szabadulasom utan par honapal nekem hiányzott is kicsit a benti társaság mert jol el vóltunk egymassal
2022. júl. 23. 23:17
 3/10 anonim ***** válasza:
52%
A 2-es kamu. De lehet, hogy a kérdés is? Az emberek nem a bezártság miatt nem akarnak börtönbe menni.
2022. júl. 23. 23:29
 4/10 anonim ***** válasza:
56%
te mit beszélsz mi az hogy kamu mi? beszkenneljem a hivatalos végzéseket nem montam 1 szoval se hogy embert öltem vagy sulyos bűn cselekményt követem el hanem bevonultam mer nem fizetem ki amit elloptam erdöböl fákat meik része nem egyértelmü vagy hihetetlen he? az hogy ősze ismerkedsz hatalmas forma emberekel akik egy idö után hianyozni fognak ha kijösz a börtönböl meg az egész börtön élet? Vagy mit nem hiszel el életedbe nem voltá börtönbe engem ne oktasá ki
2022. júl. 23. 23:33
 5/10 anonim ***** válasza:
67%
Attól hogy hirtelen primitív írásmódra váltottál, még mindig hiteltelen vagy.
2022. júl. 23. 23:45
 6/10 anonim ***** válasza:
58%

Ugyanolyan helytelen írt az előző hozzászólásban is. Szerintem nem kamu, ahogy a kérdés sem.

2022. júl. 24. 00:12
 7/10 anonim ***** válasza:
Idealizálja a börtönt. Mondjuk lehet ott elvegyül.
2022. júl. 24. 00:15
 8/10 anonim válasza:
78%
Minden ember követ el hibákat, ráadásul ez nem is olyan megbocsájthatatlan bűn, ettől még nem feltétlenül vagy rossz ember. Ha mondjuk megerőszakoltál volna valakit, akkor én is titokban reménykednék, hogy megteszed, de ez így egy libaf*s.
2022. júl. 24. 00:26
 9/10 anonim ***** válasza:
49%
Én inkább a halált választanám, mint a börtönt. Főleg egy magyar börtön, 90%-a cigus. Borzalmas lehet. Mert az amcsi börtönökben legalább vannak árja testvérek, aki megvédenek szopásért cserébe, esetleg idővel teljes jogú tag leszel. De itthon a böriben a magyarok olyan kevesen vannak, nem mernek szerveződni. Csicskái a céknek.
2022. júl. 24. 01:27
 10/10 anonim ***** válasza:
95%
Fordulj pszichológushoz, túlélési tanácsokat fogsz kapni.
2022. júl. 24. 05:12

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!