Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Úgy érzem hogy "kiégtem". Mit...

Úgy érzem hogy "kiégtem". Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Egész nap fáradt vagyok, hiába alszok sokat. Nincs kedvem szinte semmihez. Egész nap az ágyban fekszem. Nem érzem jól magam a bőrömben. Sok olyan dolog történt amit még most is próbálok feldolgozni.

Mi ilyenkor a tennivaló? Hogy kezdjek tiszta lappal?

#kiégés #Mentállis állapot
2022. júl. 23. 22:57
 1/6 Kitti25 válasza:
Én évek óta nem tudok tiszta lappal kezdeni nem mozgat meg semmi ugyan ebben a cikkben vagyok milyenbe te !
2022. júl. 23. 23:01
 2/6 A kérdező kommentje:
Mennyire számít az ha egy tinédzser ég ki vagy egy felnőtt?
2022. júl. 23. 23:05
 3/6 anonim ***** válasza:
71%
A sok alvástól is lehetsz fáradt.
2022. júl. 23. 23:25
 4/6 anonim ***** válasza:
38%
Sport, munka, kirándulás, és persze a testiség gyakorlása. Ezek tuti segítenek 😉
2022. júl. 24. 05:41
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a tippeket!
2022. júl. 24. 10:44
 6/6 gublug ***** válasza:

Helló. A 4-es jól mondja. Mozogni kell. Új ingerekre van szüksége az agyadnak hisz a régiekben csalódtál, meguntad.

Ám túlmennék ezen, hisz nem olyan egyszerű ez. Tudni kéne a pontos okát, hogy mi okozta ezt. S csak akkor lehet igazán célra vezető tanácsot adni.

2022. júl. 24. 12:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!