Paranoia, üldözési mánia esetén gyógyszer vagy pszichoterápia? Aki érintett mi a tapasztalata?
Figyelt kérdés
2022. júl. 23. 07:32
1/13 anonim válasza:
A VAGY ot helyettesítsd ÉSre
Amúgy remélem nem pontoznak le ,de a félelem ellentéte a szeretet tehát az gyógyítja a paranoiát.
2/13 A kérdező kommentje:
Nem pontozlak le :) Eléggé zavarnak a tüneteim a nap rutinban, szerintem az erősítette fel, hogy már régóta nem tudok rendesen aludni.
2022. júl. 23. 10:06
3/13 anonim válasza:
A gyógyszer sajnos nem megoldás, csak egy segédeszköz ahhoz, ha a problémád olyannyira befolyásolja az elmédet, hogy ellehetetleníti a pszichoterápiát.
4/13 A kérdező kommentje:
Nálam per pillanat ez a helyzet, de korábban már szedtem gyógyszert és nagyobb volt a mellékhatása mint a hatása.
2022. júl. 23. 14:39
6/13 A kérdező kommentje:
Igen és jobb altatóval mint sehogy. Legalábbis nekem ez a tapasztalatom.
2022. júl. 23. 16:56
7/13 anonim válasza:
A paranoiádat leginkább kórházban kéne kezeltetni. Nagyon el tud harapózni, saját tapasztalat. Ha erre nincs lehetőséged, akkor pszichiáter és gyógyszer. Terápia ezen csak (nagyon) hosszú távon fog segíteni, gyógyszer mellett (és nem helyett).
8/13 A kérdező kommentje:
Te mennyi ideig voltál vele kórházban?
Én is úgy érzem, hogy jobb lenne most befeküdnöm.
2022. júl. 23. 19:38
9/13 anonim válasza:
Mutvértesz paranoia alatt? Milyen betegség tünete ez nálad?
Gyógyszer és terápia kombinációja lenne a legjobb. Olyan gyógyszert és adagot kell keresni, aminek egyáltalán nincs vagy ninçs sok zavaró mellékhatása.
Mit szedtél? Mennyit? Milyen baj volt vele?
10/13 anonim válasza:
Az nem lehet, hogy esetleg tényleg követ valaki?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!