Mi törtènt velem? Mit csináljak?
28 èves fiu vagyok. Kb 2 hete kezdtem el magam furcsan erezni , elotte semmi gondom nem volt , elveztem a nyarat, a munkam , egyszeruen 1 tok atlagos boldog ember voltam.
Viszont egyik pillanatrol a masikra "meghulyultem". Gyakran szorongok , remegek. Olyan mintha nem is lennek. Faradt vagyok , kába. Semmihez nincs kedvem.
Azt gondoltam csak kimerultem picit , vettem magneziumot mijden fele vitamint , most is egesz hetvegen.itthon voltam pihentem , de nem mulik el.
Tegnap egesz jol voltam mar , de ma ujra befeszultem , es hulyen erzem magam.
Mit csinaljak? Itt a jò ido, hetvegere lenne programom is elvezni kellenne az eletet , de nem erzem. A hatam meg a nyakam is tokre befeszult.
Csak azt szeretnem hogy minden olyan legyen mint 2 hete. Nyilvan nekemnis vannak gondjaim, kinek nincs? De alapjaraton tokre rendben van az eletem. Nem ertem miez... Vkinek otlet? Esetleg hasonlo volt?
Bocs a helyesirasert , telorol irtam es siettem.

Nekem is ez volt, vashiány?
Vasvitamin segít ,illetve C vitamin,multivitamin,magnézium:)
Mozogj is! Edz ,hidd el sokat segít
Sok folyadék 2liter!
Ne gondolj arra hogy fàradt vagy,gondolj másra ,foglald le magad
Sose volt meg verkep. Nathas se szoktam lenni.
Szoktam konditerembe jarni , sok vizet iszok.
Lehet el kene menjek vervetelre akkor.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!