Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Hogy érezzem magam megint jól?

Hogy érezzem magam megint jól?

Figyelt kérdés
Nekem eddig nagyon fontos volt az egészséges étkezés, de le kellett mondanom róla, mert nem tudok lépést tartani a dárgulással. Azóta egyre rosszabbul érzem magam a testemben.

2022. júl. 17. 23:55
 1/2 anonim válasza:
100%
Kicsit dühítő, hogy az ember nem tud egészségesen étkezni sem, mert annyira magasak az árak. Biztos vagyok benne, hogy ettől függetlenül vannak ételek, amik egészségesek és pénztárcabarátak. A mozgással próbálkoztál már? Ha arra nincs is lehetőség, akkor talán minden nap egy hosszabb séta? Nehéz jól érezni magad a saját testedben a mai világban, de remélem sikerül egyszer!
2022. júl. 18. 00:10
 2/2 anonim ***** válasza:

Ezzel én is így vagyok sajnos . De ami eddig tényleg egészséges volt ( pl tényleg háztáji nevelésű hús, zöldség, kb eddig is eszméletlen drága volt ).. nem tudom, nálad mi volt ez a szint, nálam annyi, hogy nem igen ettem pl bolti tésztát , a köretet zoldseggel helyettesítettem ha tudtam, abból minél több és minél változatosabb, na meg ugye egészséges hús, tehát inkább fehér hús. Nekem a szerencsém, hogy nagyim meg mindig tart tyúkokat, a legtöbb tojást onnan szerzem be, az apukám vidéken el, vannak ismerősei ahonnan tud szerezni olyan húst, ráadásul olcsóbban, ami tényleg vidéken nőtt fel, stb. Hátha neked is lenne ilyen ismerős, stb, ahol ha utána is kell jarni és előre lefoglalni, de hátha.

Másrészt figyelj a vitaminokra, lepj be ezzel foglalkozó csoportokba, igyekezz , ha szupermarketbol is de jó termékeket vásárolni, figyelni az akciókat. Én pl azt vettem észre, hogy a gomba nem drágult, azzal tuningolom a csirke porkoltjeim, meg hasonlók. Próbálok egyensúlyt teremteni.

Szóval próbálj szét nézni, ha van valami közeli kis település akkor ott nézelődni, hátha van aki meg árul utcán stb, nem olyan drágák mint a boltok, de tényleg ott termett :)

2022. júl. 18. 00:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!