2/5 anonim 

válasza:

Inkább tulajdonságok vagy készségek, amiket nem mindig reklámozok. Nyilván olyasmit nyom el az ember, ami az adott körülmények között nem célravezető, pl. túlérzékeny vagyok, több dologhoz értek mint amiről papírom van, hajlamos vagyok a számítógép/internet függőségre (játék, hírek olvasása, gyk, stb.), ilyesmik. Ént elnyomni nem hiszem, hogy lehet, hiszen ki nyomná el vagy hogy? :)
3/5 anonim 

válasza:

Túlérzékenység. Sajnos a munka világában egyáltalán nem nézik jó szemmel úgyhogy el kell nyomnom.
4/5 anonim 

válasza:

domináns, független nő aki nagyon hamar mérges lesz és igazából semmi gyengédség nincs benne , plusz flegma is és lekezelő. az évek folyamán megtanultam már elrejteni ezt, főleg a pasik előtt mert nem igazán díjazzák.
26/N
Szilvi
5/5 anonim 

válasza:

Egy robot vagyok belül, aki kb. mindent csak színlel. Még a legnagyobb nevetést is, és félelmetesen pontosan. Még szakember is volt, aki simán elhitte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!