Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Hogy lehet a negatív tulajdons...

Hogy lehet a negatív tulajdonságokon változtatni?

Figyelt kérdés

Önismereti órákra járok, kicsit még kusza hogy fog a végén ebből egy teljes, értelmes kép fog kirajzolódni önmagamról, de meglátjuk :)

Ha már megfogalmazódott, hogy egy egy negatív dolog, azon hogyan tudok változtatni? ( büszke, énközpontú, kioktató)

2022. febr. 12. 22:21
 1/2 anonim ***** válasza:
az jó, ha magadtól rászánod az időt! már az egy százalékban vagy :) ezek miért lennének negatívumok? minden személyiség jegy olyan amilyennek te gondolod. büszke-miért ne lennél pl. büszke a munkádra? ez egy nagyon jó drive skill. magyarán olyan képesség ami motivációt adhat hosszabb távon. énközpontú-ehh amíg nem vagy nárcisztikus egomán, és tudsz és akarsz másokkal együtt élni és segíteni őket, teljesen ok,majd csiszolnak rajtad az emberek :D kioktató-khmm akkor van mit oktatni :D ergó van gógyid. én úgy szoktam,h hagyom az embereket h hülyének nézzenek és amikor kedvem van akkor megszólalok és akkor hátast dobnak :D a túlzott kritikát nem bírják, erről szószerint 10plusz évem volt leszoktatni magam, hogy mindenkit kioktassak :D de segíteni meg szoktam, ergó ha jó dologra használod a tudást akkor minden pozitív,nem? :D
2022. febr. 13. 12:26
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm a kedves, megértő választ! :)
2022. febr. 14. 22:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!