Mindenhová egyedül... Mit tegyek?
Életem eddig elég nehéz volt és olyan feladat áll előttem amiben sajnos senki nem segít. Járok pszichológushoz, van egy kirendelt iskolai szociális segítőm. Nem tudok kimenni az utcára sem mert rosszul vagyok. Az emberektől.
Mi vezetett ide? Engem mindenki bántott vagy leszart, addig kellettem másoknak míg jó voltam.
Lehet hülyén hangzik, de 3 hete immár hogy senkihez sem szóltam. Maximum egy köszönés volt eddig.
Ezen a nyáron sehol sem voltam semmit nem csináltam pedig erre a nyárra lett volna rengeteg feladatom.
Sehova se megyek el, mert nincs kivel, egyszer lebuszoztam a Balatonra na az rossz döntés volt, mert mindenki engem nézett miért vagyok egyedül miért nincs senki velem. Öngyilkosság megoldás
A pszichológus segíteni fog, csak adj magadnak időt. Én is voltam hasonló helyzetben kamaszként, nekem az online barátaim segítettek sokat, bár nyilván fontos hogy ne bízz meg barkiben. A legtöbb ilyen online barátommal később személyesen is találkoztam, szóval nyilván létező személyek voltak. :D Sokat tud segíteni lelkileg ha személyesen nincsenek is annyira kapcsolataid. Próbálj meg kicsit kilépni a konfortzónádból akármilyen kellemetlen is.
Hidd el senki nem téged nézett a Balatonon, csak a szorongás sajna ezzel jár. Ilyenkor fordítsd meg a szemléleted, és gondold végig, hogy hasonló helyzetben te hány mp-et szánnál egy ilyen jelenetre. Mert szerintem kb max 5-öt, és egy perc múlva már nem is emlékeznél rá. Csak hajlamosak vagyunk felnagyítani ezeket a dolgokat amitől félünk.
Tavaly szeptember óta járok pszichológushoz és sajnos semmi olyat nem mondott ami segítene. Mindig csak mesélek a gyerekkoromból és el van ájulva, hogy miért ilyen nehéz esetet kapott. (de tényleg, mondta is hogy csoda hogy nem öltem meg magam de amíg hozzá járok ne próbálkozzak meg) ez is mi...
Vannak online barátaim, de nem tudok bennük megbízni. 3 van, az egyik idióta, másik lenéz, harmadik csak akkor ír ha nincs más akivel játszhatna...
Szomorú de igaz. Ezekkel találkozni nem fogok.
Köszönöm a válaszokat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!