Hogyan tudnék uralkodni magamon?
A rettenetesen eleven kifejezés nem negatív!!!Nem szeretném,ha megülne a sarokban!Imádom a gyerekemet!:)
Nagyon sok minden van,ami miatt idegeskedem,napközben nem tudok lefeküdni, ha pihen a babám,mert ott a házimunka...
A férjem nem túl segítőkész,talán ezzel lehet baj.Nagyon köszönöm a válaszokat és a segítséget,aranyosak vagytok!
Na latod, csak kiderul, hogy mi a gond!
A parodat kedveseggel es szereretettel tudod megprobalni "iranyitani", megvaltoztatni, de haraggal soha, ezt jegyezd meg.
A ferfi buszkeseg! Biztosan hallottal mar errol?
Nem egyszeru a ferfit kezelni, de Neked kell megtanulni a "hasznalati utasitast", mivel Te elsz Vele.
De ne ijedj meg, mert ez termeszetes, minden kapcsolatban ez igy van, mert vannak szokasok es tulajdonsagok, amiket nehezen tudunk elfogadni a masikban, eppen ezert kell ezen dolgozni, es tapasztalni, egy haladni is, es tenni azert, hogy jobban mukodjon.
En is hazas vagyok, es tapasztalatbol tudom, hogy amikor szereted a parod, akkor Te tudsz valtoztatni rajta, de csak turelemmel es szeretettel, ami igen nem egyszeru, de jobb akkor, amikor tovabbra is vele szeretnel elni.
Enis igy "fedeztem" fel az 1 heti szabad napomat, amikor hasonlo problemaim voltak, s nem mondom, hogy a parom ugralt oromeben, de megindokoltam es kimert voltam, igy amikor mar latta a javulast, az eredmenyet annak, hogy sokkal nyugodtabb lettem, akkor mar elfogadta es megszokta, es megmaradt a szeretet is.
Dr Joseph Murhy Benned a gyogyito ero!, A boldogsag titka stb.
Ezek a konyvek is nagyon sokat segetettek pl. es ajanlom Neked is, amiket kony antikvariumban is betudsz szerezni, mivel olcsobbak is, es regi konyvek.
Probald megtalalni a modjat, hogy mindennap mozogj, tehat seta, vagy futas!
Ez is 1 nagyon jo relaxalasi modszer, mivel egyedul vagy, friss levegon vagy, s ne gondolkozz, csak a termeszetre figyelj.
Csodalatos az elme megnyugtatasara!
Hidd el, En mar tapasztalt vagyok, mivel nagymama vagyok, s lanyomnak is eppen ebben segitek most, s ekkora az unokam is, es tudom, hogy mit javaslok.
Ne hanyagold el magad, adjal magadra, "kenyeztesd" magad!
Amikor igy teszel, ujja fogsz szuletni!
Fel a fejjel es ne keseredj el, mert tudod: "kis gyerek
kis gond, nagy gyerek nagyobb!"
A Ferjeink is valahol gyermekek, es ugy kozelisd meg, amikor valamit elszeretnel erni, legy okos!
Nem én 10 perc alatt lenyugszom! (=
Hamar túl vagyok az egészen..csak hamar feltudják húzni az agyam a hülyeségekkel. (=
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!