Önértékelési,családi,párkapcsolati problémáim is vannak.
Úgy érzem teljesen elvesztem önmagam az eddig tök jól működő kapcsolatomnak hirtelen véget vetnék (pedig alig fél éves picurink van) marcangolom magam,hogy így érzek.Nem tesz semmi boldoggá aminek eddig örültem az se,talán egy pillanatnyi öröm és ennyi.Szeretném kibeszélni magamból mert már napi szinten jár a fejembe,hogy megszeretnék hallni.Esetleg pszichológus segíthet ezen a problémán?Vagy csak a pénzt huzzák le?Ha úgy gondolod igen is segítenek a szakemberek Budapesten tudnátok ajánlani?(18ker környékén ha lehet)
2022. jún. 30. 20:10
1/7 anonim válasza:
Tapasztalatom alapján segít a pszichológus, nyugodtan keress fel egyet. Ajánlani sajnos nem tudok, mert nem vagyok pesti.
2022. jún. 30. 20:12
2/7 anonim válasza:
Azért nem mindegy, mióta vagytok együtt, vagy épp mi a kapcsolat története. Igazából segíthet, de hogy ez biztos-e, azt nem merem állítani.
Kicsit konkretizálhatnád a gondjaid, mert lehet, úgy könnyebben lehet válaszolni a kérdésedre, mi vagy ki tudna segíteni. Gondolom, te vagy az anyuka.
2022. jún. 30. 20:13
3/7 A kérdező kommentje:
24 éves vagyok 3éve vagyunk együtt.Terveztem vele nagyon sok mindent,szerettem őt nagyon.Aztán hirtelen körülöttünk mindenki szakított és elgondolkodtam,hogy nekünk is lehet azt kéne.Almodtam is 3x egymás után erről.Nekem ő az első kapcsolatom.Tudom koria volt a gyerek élnem kellett volna még de egy cseppet se bánom őt mégha nem is akartam!Marcangolom magam amiért egy ilyen csodálatos embert mint a párom elhagynék.Mindent megtesz értem,pedig iszonyatosan viselkedek vele egy fél éve.Hirtelen valami megváltozott bennem.De nem szeretném elhagyni szeretném megjavítani ezt de úgy érzem segítségre van szükségem egyedül nem tudom rendbe tenni a lelki világom.3 éve meghalt anyukám is ő volt a mindenem most az is feltört bennem.A kisbabámmal is vannak némi gondok és egyszerűen nem bírom ezt.Néha kiszakadnék ebből és csak innék addig még ki nem ütöm magam.(Nem szoktam inni) Aztán elmennék szorakozni,beülni valahova de nincsenek barátaim.Akik voltak is azoknak is a lelki szemetesük voltam.Páromnak sincsenek.Nem szeretném tönkre tenni a kapcsolatom.Nem akarom megbántani páromat,nem bírná ki ha nem láthatná miden nap a gyerekét.Szeret minket.Azt mondta ő velünk boldog de én egy szörnyeteg vagyok :( Elgondolkodtam azon is,hogy anyukám egyedül nevelt minket sose volt otthon velünk mindig dolgozott vagy elment szorakozni.A párom szülei 40éve vannak együtt.Mi van ha mivel ebbe nőttem fel én is ilyen leszek?Nem szeretnék de jelenleg annyira kivagyok az érzéseimtől,hogy egyedül szeretnék lenni és csak feküdni és aludni és nem felkelni.Nyilván nem tudnám megtenni nem tudnám cserben hagyni a kisbabám,a páromat se szeretném de annyira egy szar embernek érzem magam egy undorítonak és azt érzem nincs helyem ezen a földön.Ez terhességem vége fele kezdődőtt aztán elmúlt most megint előjőtt bennem.
2022. jún. 30. 20:26
4/7 anonim válasza:
"Aztán hirtelen körülöttünk mindenki szakított és elgondolkodtam,hogy nekünk is lehet azt kéne."
wTF?????? Mi köze mások szakításának a ti kapcsolatotokhoz...???
Ezt marhára nem értem....
2022. jún. 30. 21:38
5/7 A kérdező kommentje:
Semmi,csak átgondoltam a mi kapcsolatunkat.
2022. júl. 1. 00:01
6/7 anonim válasza:
O, én folyton álmodok más pasikkal, reggelente rendesen szerelmi banatom van, mégsem hagynám el a gyerekeim apját. Ennyiért te se tedd. A pszichológussal szerintem tehetsz egy próbát, van akinek segit, egy alkalommal azért ki lehet bírni akkor is ha penzkidobas !
Szerintem szülés utáni depiressziod van, nem látod reálisan a dolgokat. Mi a gond a piciddel?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!