Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Extrém pánikra és szorongásra...

Extrém pánikra és szorongásra van megoldásotok? Lassan 8 hónapja ettől szenvedek.

Figyelt kérdés
22 éves lány vagyok, teljesen egészséges, sportolok, helyesen táplálkozok, soha nem dohányoztam. 2021 novemberében kaptam Pfizer oltást, ráadásul koronavírusra oltottak rá. Ettől nem lett nagy bajom, a mellékhatások kb. 2 nap után elmúltak. Viszont sem sokkal később nagyon erős pánikrohamokat kaptam, amivel még sajnos a mai napig küzdökök. Sajnos emellett rettenetesen hipochoder is vagyok, és rettegek attól, hogy meg fogok halni, mert sokan azt mondják, hogy a Pfizer oltás halálos, és még egészséges fiatalokat is megöl. Kérlek segítsetek, nektek mi vált be ilyen extrém szorongás helyzetben?

2022. jún. 30. 18:06
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
9: és így akarsz a hátralévő 50-60 évedben szorongani....???
2022. jún. 30. 20:03
 12/16 A kérdező kommentje:
Nyilván nem...azért is kérdeztem, hogy akik hasonló helyzetben vannak/voltak, mik segítenek...:) Mert én igyekszem jógázni, mozogni, naplózni stb. De ezek nem mindig segítenek.
2022. jún. 30. 20:12
 13/16 anonim ***** válasza:
93%

12: ha valóban pánikbetegséged van, akkor orvoshoz kell fordulnod.

Jóga meg napló.... kb. szenteltvíz. Már ha valóban pánikrohamaid vannak.

2022. jún. 30. 21:31
 14/16 anonim ***** válasza:
94%
A pánikbeteg nem ijesztő dolgoktól pánikol, hanem a semmiből tör rá a halálfélelem és a pánikreakció. Ha valaki megnéz egy horrorfilmet és megijed tőle, az nem pánikbeteg. Ha újra megnézi és újra megijed, akkor sem. Ha harmadjára is megnézi egy jógázás után és még mindig pánikol rajta, akkor sem. Folytassam?
2022. jún. 30. 21:45
 15/16 anonim ***** válasza:
92%

Elsősorban terápia. Pláne, ha extrém.

Nekem sokat segített a családi közeg. Mindig megnyugtattak valamennyire.

Végső soron a hit segített. Biztos vagyok benne, hogy Isten gondoskodik rólam, és bármilyen betegséget a javamra tudna fordítani, és ha meg is halnék, szó szerint fel fogok támadni. Szóval ezért nem félek a haláltól.

2022. jún. 30. 23:52
 16/16 A kérdező kommentje:
Köszi! Igen, a család és Isten nekem is sokat segít :)
2022. júl. 1. 06:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!