Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Hogy közöljem legjobb barátnőm...

Hogy közöljem legjobb barátnőmmel hogy én nem szeretnék füvezni (többé)?

Figyelt kérdés
Mindig együtt szoktunk és ha elmondanám neki hogy én nem szeretnék többet szívni akkor sz@rul fog esni neki és szerintem haragudna is rám emiatt

2022. jún. 28. 01:51
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Simán, ha legközelebb előkerül a téma, mondd meg, hogy nem csinálod többet. Miért esne ez szarul neki, vagy haragudna? A te életed a te döntésed, ő azt csinál, amit akar.

Ha nem tetszik neki, az az ő problémája, nem a tiéd, nem kellene, hogy ennyire befolyásoljon, hogy mit gondol.

2022. jún. 28. 02:09
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Ha tényleg a legjobb barátnőd,akkor ezen nem kéne megharagudnia.

Ha meg igen,akkor nem volt a legjobb barátnőd.

A füvezés nagyon összetud kötni olyan embereket is,akik igazából le sem szarnák egymást,ha nem lenne ott a fű kapocsként.

Üljetek le,és beszéljétek meg.

2022. jún. 28. 02:18
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem őszintén mondd meg az okát.

Nekem pl zavaró volt az illata egy idő után, illetve semmi pozitivat nem tudtam hozza társítani. Igaz aki ezzel ellentétben van annak nehéz megérteni. De igazából ez is egy dolog amit vagy megert vagy nem, és látod, mennyire vagytok igazán baratok. Enélkül is elveznie kellene a tarsasagod, ha valódi barát.

2022. jún. 28. 02:48
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

"Figyelj, nem szeretnék többet füvezni."

Ha nem fogadja el, megsértődik stb., akkor nem volt igazi barát(nő) csak egy füves haver.

2022. jún. 28. 10:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!