Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Ez depresszió??

Ez depresszió??

Figyelt kérdés
16 éves technikumban tanuló fiú vagyok. Most lettem 10.es és pár éve egy kocka voltam kevés baráttal de viszonylag boldog voltam. Új suliban már év elején rossz társaságba keveredtem. kerestem a bajt és rossz dolgokat csináltam. Elhanyagoltam a régi barátaimat a családomat és mindent ami fontos megbíztam mindenkiben,de később mindenki tudta a titkaimat. Amikor az egyik nagymenő"barátom" belevitt a rosszba egy kisebb gyereket akkor kezdtem észrevenni hogy ez nem helyes. Aztán megismertem egy aranyos lányt akibe beleszerettem aztán nem szóltam közbe amikor egy "ALFA" megfektette, tönkretette és megszégyenítette. Ő depressziós lett és rájöttem hogy felsültem és minden lehetséges módon hibáztam. Miután rájöttem hogy hibáztam a családomra számíthattam de elvesztettem a régi barátaimat és a lányt is. Nem tartom a kapcsolatot senkivel,nincs kedvem semmihez és már semmit sem élvezek. Az izgalmas életemből az lett hogy nyáron 2 hete a házból ki se mozdulva fekszek az ágyon és telefonozok(szomorú zenék, szomorú filmek). Nem bízok senkiben. Nem beszélek senkivel. Nem írok vissza azoknak akik ismerkedni akarnak és néha kísértenek az emlékek. Olyankor vagy ütöm amit látok vagy ordítok. Ez a rossz érzés el fog múlni vagy el kell mennem valami pszihológushoz?

2022. jún. 26. 07:52
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Szóval majd írsz, amikor leugrasz a "Híd"-ról?

(A szcientológusok - vagyis a szcientológia vallás követői így nevezik a "spirituális útjukat" (hahaha)

2022. júl. 4. 12:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!