Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mentális gondok okozhatnak...

Mentális gondok okozhatnak fejfájást?

Figyelt kérdés

Soha nem voltam fejfájós, egy ideje rosszabbodtak a mentális gondjaim, a depressziónak az a tünete hogy nem tudok megmozdulni es úgy érzem magam mintha ólomból lennék most jon ki rajtam

A fejemet is kb 100 kilosnak érzem.

Most ahogy írok is olyan mintha fel akarna robbanni, alig tudom tartani

Altatót szedek

Lehet ez a depressziotol, szorongástól?

Iszonyat rosszul vagyok, enni alig tudok, aludni sem

2022. jún. 25. 18:31
 1/5 anonim ***** válasza:
7%
Altatók tipikus mellékhatása....
2022. jún. 25. 18:41
 2/5 A kérdező kommentje:
Akkor hogy aludjak? Mert ha nem veszem be, nem fogok….
2022. jún. 25. 18:48
 3/5 anonim ***** válasza:
71%

Okozhatja mentális probléma, de ahogy #1 írja, lehet az altató mellékhatása is.

Ha mentális problémáid vannak, keress fel pszichiátert vagy pszichológust, altatót pedig ne szedj pszichiáteri javaslat nélkül! Még ha a háziorvos fel is írja, előbb próbálkozz vénynélküli készítményekkel!

2022. jún. 25. 18:49
 4/5 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem tipikusosan altató okozta dolog ez. Van tapasztalatom. Mindenesetre keress pszichiátert, mivel van depressziós tüneted is vannak antidepresszánsok amik az alvászavarra valók. Én is azt szedek. És a fejfájásra is van gyógyszer, de talán a terápia is jó enne.
2022. jún. 26. 12:13
 5/5 A kérdező kommentje:

Nem tudom hogy mi bajom lehet de most is haldoklom… nem bírok mozogni, lassú vagyok, a fejem széthasad

Mar azt sem tudom milyen orvoshoz menjek

2022. jún. 26. 16:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!