Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Hogyan emelkedjek felül ezen?

Hogyan emelkedjek felül ezen?

Figyelt kérdés

Sok dolog történt mostanában. A párom 2 hete elhagyott és egyáltalán nem tisztességesen, sokkal inkább megalázóan, nevelőapám idős-beteg és nem mellesleg érzelmileg erősen zsarol, korlátoz. Néha azt érzem várom hogy elmenjen és ezt a terhet le tegyem. Ettől sokszor rossz embernek érzem magam. Munkahelyet váltottam ugyanis összeköltözni terveztünk szeptemberben de a terv is kudarcban és nem érzem jól magam itt. 2 kolléganővel osztozom az irodában akik idősebbek, jó barátnők. Sokszor kirekesztenek a beszélgetésből. Kevés munkánk van így a napi 8 és fél órában szörnyen haszontalannak és magányosnak érzem magam. Most a hónap végére a pénzem is elfogyott így kimozdulni sem nagyon tudok illetve szakemberi ellátást sem tudok igénybe venni.

Mikor hazaérek a munkából fáradt vagyok takarítani, főzni de még fürdeni is. Csak feküdni bírok de aludni nem. Folyamatosan gyötörnek az álmok, a gondolatok.

Még suliba járok de a távoktatás és a munka miatt sok tárgy van amit nem vettem fel így biztosan lesz csúszásom is, miközben azt látom a gimis volt osztálytársaim végeztek. Sokszor gondolkodom rajta hogy otthagyom.

Hétvégente másodállásban is dolgozom de már ahhoz sincs türelmem és energiám. Legszívesebben fel sem kelnék az ágyból többet. Vannak napok amikor hányok is. Semmi nem köt le hiába próbáltam olvasni, sorozatot nézni. Illetve energiám sincs hozzá. Folyamatosan jönnek fel korábbi sérelmeim is akár gyerekkorból amik szintén húznak le, tolom el magamtól az embereket nincs kedvem megszólalni sem.

Azt várom mikor adja fel a szervezetem és kerülök kórházba, csak legalább történjen valami.

2022. jún. 23. 09:09
 1/2 anonim ***** válasza:
Mintha magamat hallanám,csak annyi kivétellel, hogy engem nem szakítás sodort erre az "útra". Ha lesz pénzed mindenképpen keress fel egy szakembert, még az elején vagyok de bízom benne, hogy egyszer jobban leszek. Neked is ezt kívánom.
2022. jún. 23. 17:40
 2/2 anonim ***** válasza:
Kezdjél el Valeriana relaxot szedni, de ne a sima Valerianát, hanem a relaxot. Megnyugtat, jó közérzetet ad, nem lehet függővé válni tőle. 3x1-et kezdjél el szedni. Ez helyrehozza a kedélyállapotodat. - És megnézethetnéd a pajzsmirigyedet is, mert a pajzsmirigy-alulműködésnek is ilyen depressziós tünetei vannak.A körzeti beutal vérvételre, és ez abból kiderül. És elmondhatod neki, hogy depressziós vagy.
2022. jún. 24. 11:15

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!