úgy érzem lassan teljesen elfelejtek tudni beszélni, a szókincsem minimálisra csökkent, mindig próbálok minél egyszerűbb mondatokat alkotni, mert bonyolultat már nem tudnék.
Ennek a kérdésnek a kiírása is hatalmas agyi megterhelést igényelt.
A beszéd mellett alapból nagyon sokat romlott a memóriám… amit nem írok le azt rendszerint elfelejtem és nagyon meg kell erőltetnem magam, hogy emlékezzek mit csináltam tegnap, de arra már egyáltalán nem emlékszem mit írtam fentébb, szóval azt újra kell olvassam.
összefüggő mondatok alkotására beszédben már kb képtelen vagyok.
Fordulj a háziorvosodhoz. Ha nem megy a spontán panaszkodás, akkor írd össze egy papírra előre, amit el szeretnél mondani.
2022. jún. 23. 07:57
2/8 anonim válasza:
Hasonló a helyzet nálam is. A doki szerint a stressz okozza. Sport, relaxáció, a problémák megoldása elméleti szinten -vegiggondolni mi a probléma és azt hogyan lehetne ideális esetben megoldani-, illetve nekem javasolta azt is, hogy írjak naplót, vagy mini jegyzeteket, akár hangrogzitessel is. Javulni nem javul, de nem is romlik azóta amióta ezt csinálom. Egyenlőre szervi oka nincs - Alzheimer "fóbiám " van, a nagyapám abban halt meg, így én elég gyorsan mentem orvoshoz.
2022. jún. 23. 08:04
3/8 anonim válasza:
Koronavirust megkaptad vagy ellene az oltast?
Gingko biloba, süngomba, Varga gyógygomba.
2022. jún. 23. 08:40
4/8 A kérdező kommentje:
Rendben, feltétlen elmegyek majd a háziorvosomhoz.
Mit szoktál naplóban vezetni? A mindennapi történéseket?
Gingko-t szedtem egy hónapot, nem éreztem a hatását. Korona ellen 2 kínai oltást kaptam.
2022. jún. 23. 22:03
5/8 anonim válasza:
Érdeklődnék, hohy hogy vagy? Nekem uez volt,és kiderült post covid okozta agyköd. Mintha demens lettem volna, és több hónapig tartott.
2022. okt. 23. 17:17
6/8 A kérdező kommentje:
Még mindig picit ramatyul, bár már sokkal jobban :)
2022. okt. 27. 22:53
7/8 anonim válasza:
5-ös vagyok. További jobbulást és kitartást kívánok!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!