Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Herbál után 4-4,5 héttel ez...

Herbál után 4-4,5 héttel ez lehetséges?

Figyelt kérdés
Eddig olyan érzésem volt, mintha álomban lennék vagy VRban. Később derült ki, hogy valszeg herbál volt az, amit fűnek hittem. Vizibongó volt, palackból. Mostmár alig-alig érzem, de még bennem van az érzés.. meddig tarthat?
2022. jún. 22. 21:40
 1/9 anonim ***** válasza:
Akitől kaptad, mit mond?
2022. jún. 22. 22:06
 2/9 anonim ***** válasza:
71%
Sokáig. Köztudottan pszichozist tud okozni, akár évekig.
2022. jún. 22. 22:55
 3/9 anonim ***** válasza:
41%
És erre képes a mezei fű is. Remélem van annyi eszed, ezután nem szívj, füvet se. Nem mindenkinek való a cannabinoid, nekem se tett jót.
2022. jún. 22. 22:56
 4/9 A kérdező kommentje:
Hát, hogy “fű volt” és ennyi. Baratokkal szivtuk, azt se tudtam mi volt, csak szívtam. Nem, tobbet soha! De ez még meddig tarthat?
2022. jún. 22. 23:34
 5/9 anonim ***** válasza:
77%
Nem lehet tudni előre, az 5 perc és örökre között valahol. Igazság szerint pszichiáterhez kellene fordulni, és elmondani az igazat, de én azt javaslom inkább várj pár napot még, ha ez nem jár semmilyen veszélyes viselkedéssel. Amíg nem vagy bamba miatta annyira, hogy kilapítson az úton egy autó, addig várj pár napot, mert ezt a pszichiáter valószínűleg egy kis antipszichitikummal fogja díjazni. Azt pedig szeretnéd elkerülni, amíg nincs más opcio.
2022. jún. 22. 23:40
 6/9 anonim ***** válasza:
0%

Rendesen kibasztál magaddal. Másoknak nem éreznek hasonlót? Mert akkor egy üveg bor mellett el flashelgetnétek, melyikőtök van szarabbul. Ezzel lehez egy életre tönkre tetted magad, de azért menő gyerek voltál egy éjszakáig mert beleszívtál. Orvoshoz felesleges menni, főleg pszichológushoz, nem tud mit csinálni veled. Más orvoshoz is felesleges én azt gondolom, mert nem tudják kimosni belőled a hatását. Szóval ha megoldodik eléd tovább az életed. Ha viszont nem akkor hozzá szoksz.

Tanultál belőle legalább. Nem véletlen mondják, hogy ne használj semmi ilyet, mert a fűben se lehetsz biztos, hogy az 100%-ban főleg ha nem kézben tartod. De én szerintem, te ugyan úgy bele fogsz szívni, ha elmúlik is.

2022. jún. 22. 23:55
 7/9 anonim ***** válasza:
87%
Utolsó, ezt nem a szer maga okozza már, felezési idejük irtó rövid. A probléma az, hogy tűnik triggerelt valamit, ahhox pedig lehet orvos kell majd. Az ilyen "menő voltál mert beszívtál, igyál inkább" szintű eszméletlen primitív tanácsokat pedig hagyd meg magadnak
2022. jún. 23. 00:02
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
En mikor elsonek szivtam herbalt, kb 1 honapig olyan erzesem volt mintha nem is lennek itt, ilyen fura erzesem volt.. Utana rakaptam tarsasag miatt, kb 1 evig szivtam szinte minden nap.. Vegul ugy tudtam leszokni hogy a dilert lecsuktak. El sem tudom kepzelni most mi lenne velem ha nem csuktak volna le. (5 eve volt ez)
2022. júl. 14. 02:22
 9/9 A kérdező kommentje:
Utolso! Beszelhetnenk privatban?
2022. júl. 14. 02:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!