A xanax rendszeres szedése roncsol az egészségen illetve a külsőn, öregít? Nagyon rosszul érzem magam miatta.
Egész életemben kényszeresen egészséges voltam, mert nagyon felek az öregedéstől…
Sajnos nagyon súlyos mentális gondjaim vannak, próbáltam már több gyógyszert is, egyelőre csak xanaxot tudok szedni.
Undorodom attól hogy az egészséges életmódom után egy ilyen szintetikus szart szedek minden nap, már 2,5 éve…
Én úgy látom nagyon leépültem az elmúlt évek alatt külsőleg is, öregedtem, lehet köze ennek a xanaxhoz?
Eleve olyan keserű, borzalmasan szintetikus lehet, nagyon rossz hogy szednem kell…
Ha a kábítószer leepiti az embert, akkor gondolom a xanax sincs rá jó hatassal
Milyen gyógyszert lehet szedni ehelyett az alváshoz?
Mit mondott a kezelőorvosod? Nem írtad, hogy milyen mentális gondjaid vannak...
Pszichiáter írta fel a xanaxot?
Ha le akarsz jönni róla, csak az orvos segítségével tudsz.... Nem lehet egyik napról a másikra letenni.
Pszichoterápia volt?
Sportolsz valamit? Aktívan kéne csinálnod valamit, az is segít az elalvásnál... Persze tényleg jó lenne tudni, hogy mi a pontos diagnózisod. Enélkül csak találgatni lehet....
Igen és igen. :(
Alvásambulancián voltál már? Ha nem, akkor oda mennék a helyedben. A Xanax már bőven függőséget okozott nálad, mert az elég hamar kialakul, hát még 2,5 év alatt. :( Csak orvosi segítséggel fogsz tudni lejönni róla, és nyilván közben az egyéb gondjaidat is megfelelően kezelni kell.
Túl sokat vártok egy alvásambulanciától. Aki nem horkolás miatt megy annak tök felesleges. Én is szomnológusnál kezdtem, no mit adott? Altatót.
2-es vagyok.
A melatoninon mar reg túl vagyok…
Muszáj szednem valamilyen altatot mert különben nem alszom.
Összetett a gondom, de gyógyszerérzékeny vagyok… nem vehetek be bármilyen antidepit
A duhrohamok dominálnak most a leginkább, az nem hagy aludni
Rivotrilt akartam szedni de a pszichiáter nem engedte, azt mondta a xanax kevésbé karos
Szeritem az elmúlt egy évben öregedtem 10et, emiatt is meg jobban öngyilkos akarok lenni…
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!