Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mit tehetek ha annyira megtanu...

Mit tehetek ha annyira megtanultam elnyomni az érzelmeim hogy semmi se látszik rajtam?

Figyelt kérdés
Szeretet se,marmint ha valakit tényleg szeretek;( tényleg semmilyen érzelem.a rosszabb az hogy annyira belém égett a színjáték hogy jól vagyok(mert mindenkinek ezt kell hinnie,itthon senki se mutathatja hogy gyenge)hogy eddig jártam pszichológusnál hátha segítene.de nem,hisz azt látta hogy milyen "jól vagyok".Pedig nem vagyok.tehetek valamit hogy ez változzon? Nem tudom csak úgy mutatni..hisz ez nem természetes nekem.és segítség kéne mert így nem mehet,jelen lettek a rosszabbnál roszabb gondolatok is
2022. jún. 21. 22:21
 1/2 anonim ***** válasza:
Mért nem örülsz annak, hogy a pszichológus szerint jól vagy? Miért hiszed, hogy jobb színész vagy akaratlanul, minthogy egy erre képzett szakember ne látna át rajtad? Mik azok a rossz gondolatok? Milyen sűrűn vannak? Milyen érzés társul hozzájuk? Mi provokálja őket? Hogy kezeled a problémádat jelenleg?
2022. jún. 21. 22:48
 2/2 anonim ***** válasza:
Én is ilyesmi voltam, bár nem ismerem a te családi hátteredet. Nekem az segített hogy kiléptem abbol a környezetből ahol voltam és megismerkedtem a párommal aki nem fél kimutatni az érzéseit. És mivel nem voltam otthon szóval elmúlt a feszültség forrása ezért nem is kellett és nem is akartam visszafogni magam annyira mint régen. Nekem összességében ezek segítettek, nem 2 hónap volt.
2022. jún. 21. 23:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!