Szociális fóbiám van és most várom a vízszerelőt. Valaki mondana valami megnyugatót?
Figyelt kérdés
Félek az emberektől2022. jún. 21. 09:37
1/12 anonim válasza:
Nem azért jön, hogy elbeszélgessetek az élet dolgairól, csak megszereli amit kell, aztán lép is.
2/12 anonim válasza:
A vízszerelő se tudja, hogy az aktuális kliens normális -e egyáltalán, szóval bennük is van szorongás, ahogy mindenki másban.
Csak nyugodtan el akarja végezni a munkáját, neked pedig szükséged van a javításra. Egymásra vagytok utalva.
3/12 anonim válasza:
De konkrétan mitől félsz? Te hívtad oda, nyilván valaki ajánlotta.
Bekíséred a fürdőbe, vagy akárhová, ahol szerelni kell - és a szobában megvárod,míg végez. Ennyi. Nem kell túlgondolni.
5/12 A kérdező kommentje:
Anyám hívta ide őket, a nehezén túl vagyok, már nem félek :))
2022. jún. 21. 11:37
6/12 anonim válasza:
Jól csináltad. Emlékezz erre és ne feledd, mindenkiben vannak félelmek, csak mindenki másként dolgozza fel. Legközelebb már jobban fog menni.
7/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen
2022. jún. 21. 12:02
8/12 anonim válasza:
Nm az emberektol félsz,hisz akkor nm rögtön a ide írnál támogató sorokert. Te kihagyom azokat a lehetőségeket,hogy fejlodj és alkalmazkodj az emberekhez. Régen én is vissza húzódó voltam,igazi introveralt de rávettem magam,hogy új helyekre menjek és vadidegenekkel beszéljek. Az élet nm az internet..csak idolopo
9/12 A kérdező kommentje:
Diagnosztizálva vagyok szociális szorongással, de ettől függetlenül lehet igazad van
2022. jún. 22. 00:14
10/12 anonim válasza:
Huh, totál átérzem, bár én nm vagyok diagnosztizálva. De minden alkalommal, amikor szerelő, kéményseprő, egyéb jön, totál kész vagyok, napokkal előtte stresszelek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!